• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atliek Rīgas Doma likumprojekta skatīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2004., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89948

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dzīves dārdzība

Vēl šajā numurā

15.06.2004., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atliek Rīgas Doma likumprojekta skatīšanu

Vakar Ministru kabineta Komitejas sēdē uz nedēļu atlikta Kultūras ministrijas sagatavotā likumprojekta “Rīgas Doma likums” izskatīšana, jo komandējumā atradies Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags.

Kā informē kultūras ministres preses sekretāre Gunda Ignatāne, likumprojekts paredz, ka Rīgas Domu finansē ar līdzekļiem, kas gūti no saimnieciskās darbības, dāvinājumiem (ziedojumiem) naudas līdzekļu un mantiskā veidā, arī ārvalstu fizisko un juridisko personu dāvinājumiem (ziedojumiem), valsts piešķirtajiem līdzekļiem un citiem ieņēmumiem. Rīgas Doma restaurācijai un kapitālajam remontam valsts budžeta līdzekļus piešķirs no Kultūras ministrijas valsts budžeta programmas “Rīgas Doma restaurācija – kapitālais remonts” saskaņā ar kārtējā gada valsts budžetā paredzētajām valsts investīcijām.
Dievnama ēka patlaban ir avārijas stāvoklī, un atjaunošanas darbiem būs nepieciešams liels valsts atbalsts. “Izskatot grozījumus šā gada valsts budžetā, valdībai būs jālemj arī par budžeta līdzekļu piešķiršanu Rīgas Domam,” uzskata kultūras ministre Helēna Demakova.
Kultūras ministrija Valsts investīciju programmai 2005.–2009.gadam ir pieteikusi projektu “Rīgas Doma jumtu remonts – restaurācija”, kura īstenošanai kopējais nepieciešamais finansējums ir vairāk nekā miljons latu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!