• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmēju organizācijai jauns prezidents. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2004., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89806

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 9.jūnijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

10.06.2004., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzņēmēju organizācijai jauns prezidents

ABOLTINS.PNG (109142 bytes)
Jānis Āboltiņš
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) biedru kopsapulcē lielākās uzņēmēju organizācijas prezidenta amatā vakar tika ievēlēts kādreizējais ekonomikas ministrs, šobrīd SIA “Uzņēmumu vadības institūts” rīkotājdirektors Jānis Āboltiņš. Kopsapulcē ievēlēta arī jaunā valde.

Jaunievēlētais LTRK prezidents kā vienu no galvenajiem kameras turpmākajiem uzdevumiem izvirzīja nepieciešamību panākt, lai vienotie ES konkurences noteikumi patiešām būtu vienoti visiem Eiropas uzņēmējiem, informē LTRK projektu vadītāja asistente Ilze Kronberga. J.Āboltiņš izteicis pārliecību: kamerai ir jākļūst par labi darbojošos mehānismu uzņēmēju interešu realizēšanā un jāieņem noteikta politiska nostāja uzņēmējdarbībai būtiskos jautājumos.
Kopsapulcē ar ziņojumiem uzstājās līdzšinējais LTRK prezidents Andris Lasmanis, LTRK ģenerāldirektors Jānis Leja, Stokholmas Tirdzniecības kameras prezidents un “Eurochambres” viceprezidents Pēters Egarts, visus klātesošos uzrunāja ekonomikas ministrs Juris Lujāns un Ministru prezidenta biedrs, satiksmes ministrs Ainārs Šlesers.
LTRK ģenerāldirektors Jānis Leja, sniedzot pārskatu par LTRK darbu 2003.gadā, norādīja – kamera ir veikusi ievērojamu darbu savu biedru interešu pārstāvniecībā ES struktūrfondos, kā arī piedāvā saviem biedriem uzņēmējdarbības uzsācēju atbalsta programmas, konsultāciju ciklus, kā arī atsevišķu uzņēmumu “ievešanu” jaunos tirgos.
Ekonomikas ministrs J.Lu-jāns pauda cerību, ka LTRK augs un nostiprināsies ne tikai kvantitatīvi, bet arī kvalitatīvi. Ministrs uzsvēra, ka Latvijas nākotne ir eksports, tādēļ īpaša uzmanība tiks pievērsta jaunu tirgu apgūšanai.

”LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!