• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iespējas strādāt vasaras brīvlaikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2004., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89804

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kādi darbalauki paveras uzņēmējiem ārvalstīs

Vēl šajā numurā

10.06.2004., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iespējas strādāt vasaras brīvlaikā

Šovasar strādātgribētājiem skolēniem būs vairāk iespēju atrast darbu, jo salīdzinājumā ar iepriek-šējiem gadiem, problēmjautājums aktualizēts un tā risināšanai pievērsta pastiprināta uzmanība. Apliecinājums tam ir Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un interneta portāla “Apollo” kopīgi rīkotā akcija “Skolēnu vasaras darba birža”.

NVA, kas šogad, kā “Latvijas Vēstnesis” jau rakstīja, īsteno pilotprojektu skolēnu nodarbinātībai vasaras brīvlaikā, sadarbībā ar portālu internetā apkopos uzņēmēju darba piedāvājumus skolēniem un strādātgribētāju paziņojumus par darba meklējumiem. Akcijas mērķis ir palīdzēt skolēniem un viņu vecākiem risināt jautājumu par skolēnu nodarbinātību vasaras mēnešos.
Akcija ir daudzsološa, jo pirmo reizi internetā vienkopus būs tieši skolēniem adresēti darba piedāvājumi no dažādiem uzņēmumiem. Šī birža darbosies līdzīgi īstai darba biržai, tikai šeit darba piedāvājumi un meklējumi būs skatāmi portāla sadaļās “Izglītība” un “Karjera & Nauda”. Strādāt varēs ikviens pusaudzis, kas sasniedzis piecpadsmit gadu vecumu un atradis sev ko piemērotu. Piemēram, pilsētu skolēnus, kuri vēlas brīvdienas pavadīt laukos, iespējams, varētu interesēt zemnieku saimniecību darba piedāvājumi.
Kā informēja sadaļas “Karjera & Nauda” redaktore Dace Ponomarova, nedēļas beigās būs apkopoti viņu veiktās aptaujas rezultāti, kas atklās skolēnu vēlmes attiecībā uz darbu, kuru tie labprāt gribētu strādāt.

Kate Rūķēna

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!