• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra plānoto Liepājas apmeklējumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2004., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89783

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra viedokli sakarā ar neseno eksporta aizliegumu uz Krieviju

Vēl šajā numurā

10.06.2004., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aizsardzības ministra plānoto Liepājas apmeklējumu

Rīt, 11.jūnijā, aizsardzības ministrs Atis Slakteris ieradīsies vizītē Liepājā, lai iepazītos ar Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Jūras spēku apakšvienību un Sauszemes spēku 1.Zemessardzes novada štāba darbību un attīstību, kā arī ar problēmām, kurām nepieciešams risinājums ministrijas un valsts līmenī.
Aizsardzības ministrs apmeklēs JS karakuģu flotili, Baltijas valstu Ūdenslīdēju mācību centru, JS mācību centru, NBS 4. aizsardzības novada nodrošinājuma centra atbalsta bāzi un Sauszemes spēku 1.Zemessardzes novada štābu, kā arī tiksies ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku. Sagaidīšanas ceremonijas laikā ministrs iesitīs sudraba naglas mācību centra un karakuģu flotiles karogu kātos. Jūras spēku apakšvienību apmeklējuma laikā ministrs iepazīsies ar karakuģu flotiles mērķiem un uzdevumiem, apskatīs štāba un apgādes kuģi A53 “Virsaitis”, patruļkuģus P02 “Lode” un P04 “Bulta”, kā arī iepazīsies ar personālsastāvu, tā sadzīves un dienesta apstākļiem un risināmajām problēmām.
Ministru vizītes laikā pavadīs Nacionālo bruņoto spēku komandiera p.i. pulkvedis Juris Kiukucāns un NBS spēku veidu komandieri.
Aizsardzības ministrs Atis Slakteris Liepājā dislocētās militārās vienības apmeklēs pirmoreiz.

LR Jūras spēku štābs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!