• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas vizīti Brazīlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.2004., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89719

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iepriekšēju balsošanu Eiropas Parlamenta vēlēšanās

Vēl šajā numurā

09.06.2004., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas vizīti Brazīlijā

No 10. līdz 13.jūnijam Saeimas priekšsēdētāja, Starpparlamentu savienības (SPS) Latvijas nacionālās grupas vadītāja Ingrīda Ūdre uzturēsies vizītē Sanpaulu, Brazīlijā, kur piedalīsies SPS, Brazīlijas Nacionālā kongresa un ANO rīkotajā konferencē par tirdzniecības un attīstības jautājumiem.
Konferences parlamentārās daļas organizatori ir SPS un Brazīlijas parlaments. SPS asamblejas uzdevumā tās otrās komitejas – Ilgtspējīga attīstība, finanses un tirdzniecība – birojs koordinēs šīs konferences norisi. Biroja sēdē nolemts, ka katrai sadaļai būs divi galvenie ziņotāji no parlamentāriešu vidus. Par ziņotāju no Eiropas ģeopolitiskās grupas “Twelve+” tika nominēta otrās komitejas biroja locekle, Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre. Viņa prezentēs ziņojumu par konferences pirmo sadaļu par attīstības stratēģijām pasaules ekonomikā un vadīs diskusiju par šo tēmu.
Pēc konferences Saeimas priekšsēdētājai paredzēta tikšanās ar latviešu kopienu Nova Odesas pilsētā, ko dibinājuši latvieši. Šajā mēnesī pilsēta svin 100 gadu jubileju. I.Ūdrei paredzēta arī tikšanās ar Sanpaulu universitātes Lauksaimniecības skolas un Metodistu universitātes Starptautisko attiecību nodaļas mācībspēkiem un studentiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!