• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 9. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.2004., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89703

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tautsaimniecībai nozīmīgs seminārs

Vēl šajā numurā

09.06.2004., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 9. jūnijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga dodas uz Sentdžonsu.

Ministru prezidents Indulis Emsis tiekas ar Bulgārijas Republikas Nacionālās sapulces priekšsēdētāju Ognianu Gerdjikovu.

Bulgārijas Republikas Nacionālās sapulces priekšsēdētājs Ognians Gerdjikovs paredzējis tikties ar ārlietu ministru Rihardu Pīku, Rīgas domes priekšsēdētāju Gundaru Bojāru, Latvijas Universitātes rektoru Ivaru Lāci un Juridiskās fakultātes pasniedzējiem.

Tieslietu ministre Vineta Muižniece tiekas ar Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju Inu Druvieti, ar kuru paredzēts pārrunāt jautājumus, kas skar valsts valodas politiku.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns piedalās telefonakcijā “Uzdod savu jautājumu ekonomikas ministram Jurim Lujānam”, kur ministrs personīgi atbild ikvienam Latvijas iedzīvotājam.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, Finanšu ministrijas augstākās amatpersonas un Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs darba vizītē Nīderlandē tiekas ar Nīderlandes finanšu ministru Geritu Zalmu, lai pārrunātu Latvijas gatavošanos pievienoties Valūtas kursa mehānismam II (lata piesaistei eiro) un vēlāk attiecīgi arī Eiropas Monetārajai savienībai (ieviešot vienoto ES valūtu eiro).

Latvijas Lielo pilsētu asociācija rīko lielo pilsētu domju speciālistu tikšanos ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāres vietnieku Andri Kužnieku un Finanšu ministrijas ES fondu departamenta direktoru Andžu Ūbeli, lai runātu par ES struktūrfondu līdzfinansēšanu.

Zemkopības ministrijā (ZM) notiek seminārs par kooperatīvo sabiedrību atzīšanas procesu, Eiropas Savienības atbalsta saņemšanas nosacījumiem, kā arī citiem Lauku attīstības plāna pasākumiem un pieteikšanās termiņiem, ko organizē ZM sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociāciju.

Rīgas domes Labklājības departaments organizē telefonakciju “Padari Rīgas bērnu dzīvi labāku!”, kurā var paust viedokli par to, kas ir nepieciešams ģimenēm ar bērniem, lai tās justos sociāli droši.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!