• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.1996., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89645

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Vēl šajā numurā

03.09.1996., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Inga Muciņa paziņo, ka ALĪDA JANSONE atsaukusi universālpilnvaru, kas izdota ARNIM EZIM un apliecināta 1994. gada 22. augustā pie zvērinātas notāres Ingas Krekles, reģ. Nr.2975.

Zvērināta notāre Inga Muciņa paziņo, ka GUNDARS ZAUS atsaucis universālpilnvaru, kas izdota VALDIM ŠTEINBERGAM un apliecināta 1996. gada 15. jūlijā pie zvērinātas notāres Sandras Slīpnieces, reģ. Nr.3l03.

Zvērināta notāre Ināra Dobbermane paziņo, ka ALINA GRICEVSKAJA, dzīv. Rīgā, Ausekļa ielā 14-9, bet patreiz ASV, atsauc universālpilnvaru, kas izdota GENNADIJAM DMITRIJEVAM un ko apliecinājusi zvērināta notāre I.Dobbermane 1995. gada 28. aprīlī ar reģ. Nr.4883.

 

Dzīvs — vai miris

Ogres rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu JĀNI JĀŅA d. PAEGLĪTI, dzim. 1946.gadā.

Ja minētā persona ir dzīva vai kādam ir zināma viņas atrašanās vieta, par to jāpaziņo Ogres rajona tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ALFREDU KRASTIŅU, dzimušu 1913.gada 2.septembrī Valmieras apriņķa Limbažu pagasta "Rijniekos". Viņa pēdējā zināmā atrašanās vieta — līdz 1941.gada jūnijam izcietis sodu Valmieras cietumā.

Ja Alfreds Krastiņš nav miris, viņam jāpiesakās Limbažu rajona tiesā.

Visas personas, kurām ir ziņas par pilsoni Alfredu Krastiņu, lūdzam tās sniegt tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas.

Tiesas priekšsēdētāja A Miķelsone

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums no Artūra Stangas izsludināt par mirušiem MIĶELI ALFREDU STANGU, dzimušu 1918.gada 18.oktobrī Saldus evaņģēliski luteriskajā draudzē, un RITVARU STANGU, dzimušu 1923.gada 18.novembrī Saldus rajona Sātiņu pagastā. Visus, kam ir kādas ziņas par Miķeli Alfredu Stangu un Ritvaru Stangu, lūdzam atsaukties trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas Saldus rajona tiesā.

G.Grīnberga

 

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu PĒTERI PĒTERA d. KRASTIŅU, dzim. 1920. gada 24. janvārī. Viņa pēdējā zināmā dzīvesvieta bija Valmieras apriņķa Stienes pagasta "Prauliņi".

Ja Pēteris Krastiņš nav miris, viņam jāpiesakās Limbažu rajona tiesā.

Visas personas, kurām ir ziņas par pilsoni Pēteri Krastiņu, lūdzam tās sniegt tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas.

Tiesas priekšsēdētāja A .Miķelsone

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!