• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzjūtībām sakarā ar ASV 40.prezidenta nāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.06.2004., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89636

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piedaloties Baltu studiju veicināšanas apvienības konferences pasākumā

Vēl šajā numurā

08.06.2004., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzjūtībām sakarā ar ASV 40.prezidenta nāvi

Ārlietu ministrija informē, ka Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga izteikusi līdzjūtību Amerikas Savienoto Valstu prezidentam Džordžam Bušam un Ronalda Reigana piederīgajiem sakarā ar bijušā ASV prezidenta nāvi.

Ārlietu ministrijas informācija

Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Artis Pabriks komisijas vārdā nosūtīja Amerikas Savienoto Valstu vēstniekam Latvijā Braienam Karlsonam līdzjūtības vēstuli sakarā ar bijušā Amerikas Savienoto Valstu prezidenta Ronalda Reigana nāvi.
A.Pabriks uzsver, ka R.Reigans ar savu pozitīvo entuziasmu un nenovērtējamo pieredzi bija ievērojama un vēsturiska persona pasaules politikā un ir devis milzu ieguldījumu ne tikai ASV politikā, bet arī tādā mums svarīgā vēstures pagrieziena punktā kā aukstā kara ēras beigas. “Reigans ir viena no tām Latvijai svarīgajām politiskajām personām, kurai mums vajadzētu būt pateicīgiem par iespēju atkal atdzimt un atgūt neatkarību pēc 50 gadus ilgušā komunisma jūga,” norāda komisijas vadītājs.
Komisijas vārdā A.Pabriks izsaka ASV vēstniekam un visai nācijai visdziļāko līdzjūtību un Latvijas atbalstu šajā sēru brīdī.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!