• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.09.1996., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89572

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Vēl šajā numurā

04.09.1996., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

 

AKCIONĀRU PILNSAPULCE

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRAS VALDE PAZIŅO, KA 1996.GADA 12 .OKTOBRĪ PLKST. 11.00 VENTSPILS ZIVJU KONSERVU KOMBINĀTA ADMINISTRĀCIJAS ĒKAS KONFERENČU ZĀLĒ VENTSPILĪ, DZINTARU IELĀ 47, NOTIKS AKCIJU SABIEDRĪBAS "VENTSPILS ZIVJU KONSERVU KOMBINĀTS" AKCIONĀRU PILNSAPULCE

Darba kārtībā:

•pagaidu valdes atskaite par savu darbu;

•pārvaldes un kontroles institūciju vēlēšanas;

•citi jautājumi, kas saistīti ar akciju sabiedrības darbības turpināšanu.

Akcionāru reģistrācija notiks l 996.gada 12.oktobrī no plkst. 9.00 līdz plkst. 10.45 Ventspils zivju konservu kombināta administrācijas ēkas konferenču zālē Ventspilī, Dzintaru ielā 47.

Reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits ar zīmoga nospiedumu apliecināts personas dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarota persona, tai jāuzrāda notariāli apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru pilnsapulcē (lauku rajonos pilnvara var būt apliecināta pagasta pašvaldībā), kā arī pase vai cits ar zīmoga nospiedumu apliecināts personas dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts pilnvarotās personas vārds, uzvārds un personas kods.

Iepazīties ar statūtiem akcionāri var akciju sabiedrības "Ventspils zivju konservu kombināts administrācijas ēkā Ventspilī, Dzintaru ielā 47, katru darbdienu no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00 pie sekretāres.

Tālrunis 236-22126.

Privatizācijas aģentūras Valde

Privatizācijas aģentūra

K. Valdemāra iela 31, Rīga, LV-1887

 

UZSĀKTA ATKĀRTOTA PRIVATIZĀCIJA

AR PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRAS VALDES LĒMUMU

VALSTS AUTOTRANSPORTA UN MĀCĪBU FIRMA "UNIVERSĀLS"

Objekta adrese: Skaistkalnes iela l, Rīga, LV - 1001.

Fiziskās vai juridiskās personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iepazīties ar informāciju par to Privatizācijas aģentūrā un saskaņā ar 1994.gada 3.marta likuma "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju" 21.pantu iesniegt savus priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā divu nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, lūdzam pieteikties Privatizācijas aģentūrā viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Informāciju par objektu var saņemt Privatizācijas aģentūrā, 2.stāvā, 203.istabā.

Tālrunis uzziņām 7338029.

Privatizācijas aģentūra

K. Valdemāra iela 31, Rīga, LV-1887

 

Tiek nodots privatizācijai

Jēkabpils pilsētas dome izsludina šādu objektu privatizāciju:

— Pormaļa ielā 36, Jēkabpilī,

— Vecpilsētas laukumā 36, Jēkabpilī.

Fiziskās vai juridiskas personas, kuras vēlas privatizēt šos objektus, var pieteikties un iepazīties ar privatizācijas projektiem Jēkabpils pilsētas domē, Brīvības ielā 120 (tel.32335), mēneša laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, tiek lūgtas pieteikties divu mēnešu laikā pēc šī paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī".

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!