• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 27. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2004., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2004. gada 26. maijā

Vēl šajā numurā

03.06.2004., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 27. maija sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts K.Peters iekļauts Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.

2. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu S.Ķikustes, I.Circenes un V.Orlova iesniegumu par komandējumu uz Čehijas parlamenta organizēto veselības forumu.
3. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Moldovas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja M.Bekasova iesniegumu par Moldovas un Latvijas parlamentu draudzības grupas delegācijas vizīti Latvijā.
4. Prezidijs pieņēma zināšanai Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāra D.Turlā iesniegumu par komandējumu uz Kopenhāgenu (Dānija) 2004.gada 14. un 15.jūnijā un nolēma attaisnot viņa kavējumu minētajā laikā.
5. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Bulgārijas Republikas Nacionālās sapulces priekšsēdētāja Ogniana Gerdjikova oficiālās vizītes laikā Latvijā 2004.gada 7.–9.jūnijā.
6. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Nīderlandes Karalistes Pārstāvju palātas priekšsēdētāja Fransa Veisglasa darba vizītes laikā Latvijā 2004.gada 3.–5.jūnijā.
7. Apstiprināja komandējumu Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim D.Turlajam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 1.jūnija līdz 5.jūnijam.
8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības un iekšlietu komisijas locekļa D.Turlā komandējumu uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 27.maija līdz 29.maijam.
9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja S.Šķestera komandējumu uz Berlīni (Vācija) 2004.gada 26. un 27.maijā.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Kiršteina, delegācijas locekļu M.Gulbja, G.Krasta un delegācijas sekretāres S.Pauras komandējumu uz Bratislavu (Slovākija) no 2004.gada 28.maija līdz 2.jūnijam.
11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Saeimas specializētā atašeja Eiropas Savienībā I.Kriškānes pārskatu par komandējumu uz Dublinu (Īrija) no 2004.gada 18.maija līdz 20.maijam;
2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Strazdiņa pārskatu par komandējumu uz Madridi (Spānija) no 2004.gada 6.maija līdz 8.maijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!