• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Amerikas Savienoto Valstu Senāta pārstāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2004., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89465

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

03.06.2004., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Amerikas Savienoto Valstu Senāta pārstāvi

1.jūnijā Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre vizītes laikā Amerikas Savienotajās Valstīs tikās ar Senāta Ārlietu komisijas priekšsēdētāju, Valsts departamenta Eiropas un Eirāzijas lietu biroja vadītāju un ASV–Baltijas fonda izpilddirektoru.
Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre un Dānijas, Igaunijas, Islandes, Lietuvas, Norvēģijas, Somijas un Zviedrijas parlamentu priekšsēdētāji vai to vietnieki tikās ar Senāta Ārlietu komisijas priekšsēdētāju senatoru Ričardu Lugaru un pārrunāja Ziemeļeiropas reģiona un ASV sadarbības aktivizēšanas iespējas. Īpaša nozīme ir parlamentāro kontaktu paplašināšanai, sadarbības veidošanai ar ārlietu komisijām. Tikšanās laikā pārrunāts plašs jautājumu loks, tostarp ASV valdības programma “Partnerattiecības Ziemeļeiropā”, cīņa pret starptautisko terorismu, transatlantisko, ekonomisko un tirdzniecības attiecību attīstība, kā arī jautājumi, kas saistīti ar vīzu režīma atvieglošanu.
Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre vizītes laikā tikās arī ar Valsts departamenta Eiropas un Eirāzijas lietu biroja vadītāju Hīteru Konliju un ASV–Baltijas fonda izpilddirektoru Džefu Nelsonu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!