• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2004., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89432

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

03.06.2004., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma iztrādāšanas un sabiedriskās apspriešanas
pirmo posmu Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju zemesgabalam “Vampas”

Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju dome 2003. gada 27. augustā, protokols nr. 17, ir atļāvusi izstrādāt detālplānojuma projektu nekustamajam īpašumam “Vampas”, kā arī 2003. gada 13. septembrī ir apstiprināts darba uzdevums. Projektēšanas birojs SIA “Līgoparks” ir uzsācis projekta izstrādi iepriekš minētajam īpašumam. Projekta vadītājs arhitekts Orniņš.
Detālplānojuma mērķis ir detalizēt zemesgabalu robežas, būvlaides, piebraucamos ceļus, sadalīt zemi apbūves gabalos, inženiertīklu pieslēgumus. Paredzēti attīstības plāna grozījumi.
Darbs tiks veikts atbilstoši Ministru kabineta 2000. gada 5. decembra “Noteikumi par teritoriju plānojumiem nr. 423”.
Sabiedriskās apstiprināšanas 1. posms ilgs no 2004. gada 1. jūnija līdz 19. jūlijam. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus līdz minētajam termiņam iesniegt SIA “Līgoparks”, Institūta ielā 1 - 24, Ulbrokā, Stopiņu pagastā, Rīgas rajonā, LV - 2130, vai Salaspils būvvaldē, norādot iesniedzēja vārdu, uzvārdu, personas kodu un adresi, tālruni.

Paziņojums par Palsmanes pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Valkas rajona Palsmanes pagasts paziņojums par Palsmanes pašvaldības teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (padomes 2004.gada 27.aprīļa lēmums nr.4, 13#.) ar mērķi noteikt pašvaldības teritorijas izmantošanas nosacījumus uz 10 gadiem. Interesantiem lūdzam iesniegt rakstiskus priekšlikumus līdz š.g. 4.jūlijam Palsmanes pagasta padomē darba dienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17 vai nosūtīt pa pastu uz adresi: Pagasta nams, Palsmanes pagasts, Valkas rajons, LV-4724. Atbildīgā persona par plānojuma izstrādi - padomes priekšsēdētāja Mirdza Apsīte, pieņemšanas laiks: pirmdienās no pulksten 9 līdz 12. Vēloties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumu sniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskai personai - uzņēmuma nosaukums), dzīvesvieta (juridiskā adrese), paraksts. Turpmākie plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumi tiks izziņoti vietējā izdevumā “Palsmanes Pagasta Dzīve”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!