• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīga ar zvaigznītēm daiļota nelikumīgi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2004., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89392

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 1.jūnijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

02.06.2004., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīga ar zvaigznītēm daiļota nelikumīgi

RIGA.PNG (109346 bytes)
Apkrāsotais lielais uzraksts “Rīga”, kas atrodas Vidzemes šosejas malā, iebraucot galvaspilsētā. Kādam patīk, kādam ne, bet atļauta šāda radošā izpausme gan nav.
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Nenoskaidrotu “mākslinieku” apzīmētie lielie uzraksti “Rīga” uz Daugavpils un Vidzemes šosejām Rīgas domes Satiksmes departamentam radījuši zaudējumus vairāku tūkstošu latu vērtībā, informē departamenta preses sekretārs Andris Pudāns. Departamenta speciālisti lūdz iedzīvotājus aktīvāk ziņot par šāda veida ļaunprātībām policijā vai Rīgas pilsētas Satiksmes vadības centrā.
A.Pudāns uzsver, ka naktī uz 1.jūniju lielie burti “Rīga” uz Daugavpils un Vidzemes šosejām apzīmēti ar krāsainiem pleķiem un zvaigznītēm nelikumīgi un šī radošā izpausme nav saskaņota ar pilsētas galveno mākslinieku. “Galīgā summa par nodarīto kaitējumu vēl tiek precizēta, taču šāda viena uzraksta pārkrāsošana izmaksā vismaz pāris tūkstošus latu. Departaments lūdz satiksmes dalībniekus nepieļaut atkārtotus gadījumus un par līdzīgām aktivitātēm ziņot policijā vai Satiksmes vadības centrā pa tālruni 8003600,” informē Satiksmes departamenta direktors Ivars Zarumba.
Viņš arī aicina radošās personas pārdomātāk izvēlēties izkrāsošanai paredzētos objektus, jo, atjaunojot sabojātos uzrakstus, nāksies izlietot ielu remontiem un uzturēšanai paredzētos līdzekļus.
A.Pudāns atgādina, ka vēl pirms nedēļas tika saķēpāts uzraksts “Rīga” uz Vidzemes šosejas pie Berģiem. Satiksmes departaments burtu nomazgāšanai iztērēja 123 latus.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!