• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 27. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2004., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 26. maijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

27.05.2004., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 27. maijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga dodas vizītē uz Meksiku, Gvadalaharu, lai piedalītos Eiropas Savienības – Latīņamerikas galotņu sanāksmē.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās pasākumā, ko par godu Eiropas Savienības – Latīņamerikas galotņu sanāksmei rīko Meksikas Valsts ārlietu sekretārs Luiss Bautista (Luis Emesto Derbez Bautista).

Jelgavā iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons un Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšnieks Vilnis Jēkabsons atklāj PMLP Jelgavas pilsētas un rajona nodaļas klientu apkalpošanas zāli.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs Rīgā tiekas ar Zviedrijas starptautisko ekonomisko attiecību un finanšu tirgus ministru Gunnaru Lundu. Sarunas laikā paredzēts apspriest iespējas palielināt Baltijas jūras reģiona valstu sadarbību, Latvijas gatavošanos piesaistīt latu eiro un pievienoties EMS, finanšu un kapitāla tirgu un tā uzraudzību, kā arī stabilitātes un izaugsmes paktu.

Notiek valsts sekretāru sanāksme.

Rīgā notiek Ziemeļvalstu un Baltijas jūras valstu finanšu ministru 9.konference. Tajā piedalās finanšu ministri vai finanšu ministriju valsts sekretāri no 11 reģiona valstīm – Dānijas, Igaunijas, Somijas, Vācijas, Islandes, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Krievijas, Zviedrijas un Latvijas.

Viesu namā “Kurši” notiek seminārs “Eiropas Savienības ūdens struktūrdirektīvas prasības upju baseinu apsaimniekošanā un to ieviešanas pieredze pašvaldībās”, kuru rīko Eiropas Komisijas Informācijas apmaiņas tehniskās nodrošināšanas birojs (TAIEX) sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!