• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicina uzņēmējus piedalīties sanāksmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2004., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89036

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Balvas kultūras mantojuma pūralādes pildītājiem

Vēl šajā numurā

25.05.2004., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicina uzņēmējus piedalīties sanāksmē

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Galvenā muitas pārvalde (GMP) 28.maijā organizē Muitas un uzņēmēju konsultatīvās padomes sanāksmi, informē GMP sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Līdaka, norādot, ka tajā piedalīties aicināti pārstāvji no dažādu tirdzniecības, rūpniecības, transporta, loģistikas un citu nozaru uzņēmēju profesionālajām apvienībām un asociācijām, kā arī atbildīgās amatpersonas no Finanšu ministrijas un VID.
Sanāksmē plānots pārrunāt uzņēmējiem aktuālos jautājumus saistībā ar Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā un muitas darbu. Lai tā izdotos konstruktīva, GMP aicina uzņēmējus līdz 26.maijam nosūtīt interesējošus jautājumus, kas saistīti ar muitas darbu un aktuālajām problēmām, uz e-pasta adresi: customs@dep.vid.gov.lv.
Iesniegtos jautājumus paredzēts iekļaut izskatīšanai 28.maija sanāksmē, lai uzņēmēji varētu klātienē saņemt kompetentas atbildes un pārrunāt aktualitātes ar muitas speciālistiem, skaidro M.Līdaka.
Uz minēto e-pasta adresi līdz 26.maijam GMP lūdz nosūtīt arī to uzņēmēju pārstāvju, kuri vēlētos piedalīties 28.maija padomes sēdē, vārdus un kontaktinformāciju.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!