• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz Venecuēlu bez vīzas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.2004., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88948

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 20. maijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

21.05.2004., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz Venecuēlu bez vīzas

Ceļotājiem, kuri iecerējuši apmeklēt Venecuēlu, priecīga vēsts. Latvija ir iekļauta to valstu sarakstā, kuru pilsoņi kā tūristi var ieceļot Venecuēlā bez vīzas, tūristu vīzas vietā saņemot tūrista kartes DEX-2. Šādu informāciju Ārlietu ministrija (ĀM) saņēmusi no Venecuēlas vēstniecības Helsinkos.
ĀM Preses centrs norāda, ka DEX-2 var saņemt par velti un tās izsniedz pilnvarotas transporta sabiedrības, piemēram, starptautiskās aviolīnijas, kas veic lidojumus uz šo zemi. Tā kā Venecuēlas vēstniecība Helsinkos nav precīzi norādījusi tās transporta kompānijas, kuras ir pilnvarotas izsniegt šo tūrista karti, tūristiem būtu vēlams pirms ceļojuma attiecīgajā transporta kompānijā noskaidrot, vai tā izsniedz minēto karti, iesaka ĀM. Savukārt, ja tūrists dosies uz Venecuēlu no kaimiņvalsts ar automašīnu, jārēķinās ar to, ka šādu karti iegūt nevarēs.
Atgādinām, ka Latvijas pilsoņiem turpmākajos dažos mēnešos būs vienkāršāk ceļot arī uz Bosniju un Hercegovinu. Tiesa, tas attiecas tikai uz vasaras sezonu. Kā ziņojām “Latvijas Vēstneša” 19.maija laidienā, Bosnijas un Hercegovinas Ministru padome pieņēmusi lēmumu vasaras sezonā atcelt vīzu režīmu Latvijas pilsoņiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!