• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.2004., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88947

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Unikālais eksperimentu cikls

Vēl šajā numurā

21.05.2004., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. maijā

Ārlietu ministrs Rihards Pīks apmeklē Ogri, kur tiekas ar Ogres pilsētas domes priekšsēdētāju Edvīnu Bartkeviču un pilsētas vadību, kā arī viesojas Ogres pilsētas slimnīcā un Ogres Tehnoloģiskajā parkā.

Aizkraukles rajona padomes zālē notiek publiska diskusija, kurā piedalās ārlietu ministrs Rihards Pīks, lai ar pilsētas iedzīvotājiem pārrunātu aktuālākos ārpolitikas jautājumus pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā un NATO.

Tieslietu ministre Vineta Muižniece darba vizītē apmeklē Jelgavu, kur iepazīstas ar Zemgales apgabaltiesu.

Valkas-Valgas robežkontroles punktā Latvijas finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Igaunijas finanšu ministrs Tāvi Veskimegi (Taavi Veskimägi) paraksta Latvijas valdības un Igaunijas valdības līgumu par kopējā robežkontroles punkta “Valka 2” un “Valga 1” lietošanas un apsaimniekošanas noteikumiem. Pēc līguma parakstīšanas notiek abu ministru preses konference.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš piedalās Gulbenes uzņēmēju dienā. Ministrs tiekas ar Gulbenes un apkārtējo novadu uzņēmējiem, lai uzklausītu viņu viedokli par norisēm Latvijā, kā arī atbildētu uz jautājumiem.

Latvijas Lauksaimniecības universitātē turpinās Sociālo zinātņu fakultātes organizētā starptautiskā konference “Sociālā integrācija paplašinātajā Eiropas Savienībā”.

Viesnīcas “Maritim Park Hotel” zālē “Rīga” zemkopības ministrs Mārtiņš Roze rīko preses konferenci sakarā ar Pasaules Bankas, Zemkopības ministrijas un Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta kopīgi rīkoto starptautisko konferenci “Eiropas Savienības lauku attīstības un struktūras politikas efektīvas īstenošanas izaicinājumi”.

Latvijā viesojas Lietuvas Bērnu tiesību aizsardzības ombuds Gražina Imbrasiene un viņas padomnieki, lai pārrunātu aktuālākās bērna tiesību aizsardzības problēmas Latvijā, dalītos pieredzē, kā šie jautājumi tiek risināti Lietuvā, kā arī lai veicinātu sadarbību starp abu valstu atbildīgajām institūcijām.

Latvijas Kultūras akadēmijā sākas starptautiska konference par ziemeļvalstu valodu un kultūras studijām – “Nordistika Baltijas valstīs I”. Konferenci rīko Latvijas Kultūras akadēmijas Nordistikas centrs ar Ziemeļu Ministru padomes informācijas biroja atbalstu.

Rēzeknes augstskolas telpās turpinās starptautiska zinātniskā konference “Reģionālās valodas mūsdienu Eiropā”.

Lielupē, Zinātnes namā, notiek Latvijas Pašvaldību savienības 14.kongress. Kongresa dalībniekus uzrunā labklājības ministre Dagnija Staķe.

 Svinīgi atklāj Dienas centra ielas bērniem jaunās telpas. Atklāšanas pasākumā piedalās Oslo Groruddalen Rotari kluba delegācija no Norvēģijas un Rīgas domes Labklājības departamenta vadītājs Valdis Nagobads.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!