• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NOTĀRU, TIESU ZIŅAS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.1996., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88870

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

PRIVATIZĀCIJAS ZIŅAS

Vēl šajā numurā

05.09.1996., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa paziņo, ka GUNTA OZOLA ir atsaukusi universālpilnvaru, kas izdota DAINAI TRIFONOVAI, kuru apliecinājusi zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa 1996. gada 14. augustā ar reģistra Nr. 8547.

 

Zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa paziņo, ka IRINA KĻAVA ir atsaukusi universālpilnvaru, kas izdota MARINAI MELIKSETJAN, kuru apliecinājusi zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa 1993. gada 9. decembrī ar reģistra Nr. 831.

 

Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāre Barba Girgensone paziņo, ka ZOJA LAVRINOVIČA ir atsaukusi savu pilnvaru MARINAI MELIKSETJANAI pārvaldīt, bez tiesībām pārdot, dāvināt, ieķīlāt vai kā citādi atsavināt viņai piederošo 1/6 domājamo daļu no nekustamā īpašuma, kas atrodas Rīgā, Vīlandes ielā 6. Pilnvara izdota 1996. gada 22. jūlijā un apliecināta pie Rīgas apgabaltiesas zvērinātās notāres B. Girgensones ar reģistrācijas Nr. 8187.

 

Dzīvs — vai miris

Dobeles rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu VILI ROZENBERGU, dzimušu 1900.gadā Jelgavas apriņķa Jaunauces pagastā.

Ja promesošais nav miris, lūdzam viņu ierasties tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu, kā arī visiem, kam tā ir zināma, par to paziņot tiesai.

Dobeles rajona tiesas tiesnesis G.Stūris

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALIJAS GVIDO m. KARPS, dzimušas DAUGE-DAUGMALIS, un NIKOLAJA KARPA izsludināšanu par mirušiem.

Ja kādam ir ziņas par minēto personu miršanas faktu un apstākļiem, lūdzam to paziņot trīs mēnešu laikā Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesai.

Tiesnese

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu JĀZEPU (JOSIFU) PLATPIRU, dzimušu 1900.gadā.

Ja J.Platpirs nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par J.Platpira atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Ludzas .rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu JĀNI DOVIDĀNU, dzim. 1905.gadā Ludzas rajona Ciblas pag. Jasku c.

Ja Jānis Dovidāns nav miris, viņam jāierodas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta divu mēnešu laikā.

Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Jāni Dovidānu, paziņot par to tiesai.

 

Tiesa uzaicina atbildētāju

1996.gada 18.septembrī Rīgas Centra rajona tiesā tiks izskatīta lieta Zanes Bērziņš prasībā pret LIJU KUKELI un ANNU KUKELI par izlikšanu no dzīvokļa. Lūdzam ierasties Annu Kukeli un Liju Kukeli 1996.gada 18.septembrī pulksten 14 Rīgā, A.Pumpura ielā l, 3. stāvā, 72. zālē.

Tiesnesis I.Cence

Pilnvaras atsaukums

Es, VILIS KLESMANIS, savas pilnvardevējas DZINTRAS SINHUBERES vārda paziņoju, ka ar šo tiek atsaukta iepriekšējā, 1994. gada 27. aprīlī Kanādā pie valsts notāra Jāņa Apses apliecinātā un Latvijas Ģenerālkonsulātā 1994. gada 27. aprīlī ar Nr. 94189 legalizētā pilnvara, kas izdota Latvijas akciju sabiedrībai "PRIVĀTĪPAŠNIEKU ATDZIMŠANAS FONDS" — firmai "LA-PA" (ar juridisko adresi Alises ielā 2, Rīgā, LV-1046, Latvijā).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!