• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88823

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dzīvesvietas deklarēšanu

Sakarā ar dzīvokļa Stirnu ielā 35a-43, Rīgā, pārdošanu un īpašnieka maiņu, lūdzu JURIJU KĻUJEVU, p.k. 0204XX-XXXXX, pierakstīts Stirnu ielā 35a-43, Rīgā, septiņu dienu laikā no publicēšanas, deklarēt savu dzīvesvietu.

Paziņojums

Valsts akciju sabiedrība “Latvijas Dzelzceļš” informē, ka Ietekme uz vidi novērtējuma valsts birojs ir veicis ES-ISPA finansētā projekta nr.2001/LV/16/PT/006 “Austrumu-Rietumu dzelzceļa koridora vilcienu kustības vadības automātisko sistēmu modernizācija” ietekmes uz vidi sākotnējo izvērtējumu un, pamatojoties uz likuma “Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 11.pantu, kurā ietverti 1997.gada 3.marta ES direktīvas nr.97/11/EC 3.pielikumā noteiktie kritēriji, noteicis, ka paredzētajai darbībai ietekmes uz vidi novērtējums nav nepieciešams.

Paziņojums par pieteikuma atļaujas saņemšanu A kategorijas piesārņojošai darbībai

SIA “CIRMAS BEKONS” (reģ.nr.000337947) informē, ka 2004.gada 3. jūnijā Cirmas pagasta padomes nama zālē pulksten 13 tiks veikta cūku audzēšanas kompleksa “Pieteikuma atļaujas saņemšanai A kategorijas piesārņojošai darbībai” sabiedriskā apspriešana. Objekts atrodas Cirmas pag., Lukjanovskā. Ar pieteikuma saturu iepriekš iespējams iepazīties Cirmas pagasta padomē vai Rēzeknes RVP. Priekšlikumus vai viedokli par atļaujas izsniegšanu vai tās nosacījumiem 40 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas var rakstiski iesniegt Rēzeknes RVP (Zemnieku ielā 5, Rēzeknē, LV-4601). Sīkāka informācija pa tālr. 9283197.

Licencēta makšķerēšana

Saldus rajona Zirņu pagasta Pakuļu ūdenskrātuvē tiek ieviesta licencēta makšķerēšana.

Precizējot iepriekš publicēto

Latvijas Republikas oficiālā laikraksta “Latvijas Vēstnesis” laidienā nr. 72 (2004. gada 7. Maijs) publicētajā paziņojumā iespiestais teksts: Uldis Gaiss – sertifikāts nr. 358 - neatbilst īstenībai, jābūt: Uldis Gaiss - sertifikāts nr. 364 un viss pārējais kā tekstā.

Sertifikācijas biroja direktors Gints Priedkalns

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!