• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sociāldemokrātu savienība - SDS 16.saraksts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2004., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88791

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tautas Partija
2.saraksts

Vēl šajā numurā

20.05.2004., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sociāldemokrātu savienība — SDS

16.saraksts

Eiropas Parlamenta vēlēšanām
2004. gada 12. jūnijā

Deputātu kandidātu saraksts

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Dzimšanas gads

Pilsonība

Dzīvesvieta

Izglītība

Darbavieta

1.

Pēteris Salkazanovs

1956

Latvijas

Jelgavas rajons

augstākā

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
“Jelgavas autobusu parks”

2.

Mārtiņš Draudiņš

1939

Latvijas

Rīga

augstākā

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
“Sports un autotransports”

3.

Mārīte Teivāne

1950

Latvijas

Rīga

augstākā

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ābele”

4.

Jānis Matulis

1970

Latvijas

Talsu rajons

vid. speciālā

Vides aizsardzības klubs

5.

Antra Līne

1963

Latvijas

Rīga

augstākā

Nav

6.

Edgars Račevskis

1936

Latvijas

Rīga

augstākā

Rīgas Latviešu biedrība Latvijas Nacionālais vīru koris;
Liepājas Pedagoģijas akadēmija

7.

Skaidrīte Daņiļenko

1956

Latvijas

Rīga

augstākā

Rīgas Domes bezpeļņas organizācija Namu pārvalde
“Valdemārs”

8.

Voldemārs Ēvele

1957

Latvijas

Rīga

augstākā

Apdrošināšanas akciju sabiedrība “IF Latvia”

9.

Lolita Neilande

1956

Latvijas

Talsu rajons

augstākā

Talsu rajona Sabiles novada dome

10.

Verners Bērziņš

1947

Latvijas

Rīgas rajons

augstākā

Rīgas rajona Allažu pagasta padome, Rīgas rajona padome,
Rīgas tehniskā universitāte

11.

Irēna Škutāne

1952

Latvijas

Jelgavas rajons

augstākā

Jelgavas dome

12.

Andrējs Krūmiņš

1953

Latvijas

Rīga

augstākā

Valsts Akciju sabiedrība “Latvijas Hipotēku
un zemes banka”

13.

Rišards Labanovskis

1940

Latvijas

Rīga

augstākā

Nav

Priekšvēlēšanu programma

Eiropas Savienība ir kolektīvās labklājības un drošības garants, tāpēc Eiropas Parlamentā kā vienā no vadošajām ES institūcijām strādāsim, lai stiprinātu kopējo ārlietu un drošības politiku. Tomēr mēs būsim par to, lai katra valsts, kolektīvā veidojuma pilntiesīga locekle, saglabā pašnoteikšanos, kuru tai nodrošinās tāda ES konstitūcija, kas nepārvērtīs ES par superlielvalsti. Veicināsim EP pārstāvēto dažādas orientācijas politisko spēku sadarbību mazo valstu interesēs.
Mēs aizstāvēsim Eiropu kā humānisma tradīcijām bagātas kultūras telpu pret vulgārās masu kultūras ekspansiju.
Diskusijās par Latvijai un Eiropai svarīgiem tematiem mēs apliecināsim pašcieņu un pašlepnumu, aizstāvēsim visu dalībvalstu vienlīdzību, taču nepiekāpsimies jautājumos, kurus citas ES valstis nav spējušas atrisināt vai nerisina savā darbībā, bet pieprasa to steigšus darīt jaunajām dalībvalstīm.
Mēs esam par to, lai, nosakot valstu iekšējo un ārējo politiku, tiktu ievērots taisnīga, konkrēta vēsturiska izvērtējuma princips, nevis abstrakta vispārēja pieeja.
Aizstāvēsim Latvijas tautas nacionālo identitāti, latviešu valodas un kultūras prioritāti savā zemē, vienlaikus atbalstot un veicinot nacionālo kultūras biedrību darbību. Stiprinot savstarpējas sapratnes attiecības ar lojāli noskaņotajiem citu tautību Latvijas iedzīvotājiem, paudīsim arī viņu īpašās intereses, dibināsim šajā jomā kontaktus ar viņu etniskās piederības zemju deputātiem Eiropas Parlamentā.
Atbalstīsim tās organizācijas Eiropas Savienībā, kas ierosinājušas starptautiski nosodīt komunisma noziegumus.
Būsim to Eiropas institūciju pusē, kuras pauž bažas par sistemātiskiem pārkāpumiem demokrātijas, cilvēktiesību, preses brīvības, robežkontroles jomās Krievijā, par tās nedraudzīgo, uzstājīgo un pašpārliecinošo izturēšanos pret pagātnē okupētajām Baltijas valstīm.
Uzskatām, ka sociālajā politikā Eiropas Savienības lomai jābūt lielākai, prasībām dalībvalstīm cilvēku labklājības nodrošināšanā stingrākām. Lai tuvinātu jaunās dalībvalstis, tai skaitā Latviju, ES pārējo zemju labklājības standartiem, EP darbībā jāakcentē tādu sfēru nozīmība, kā dzīves līmenis, nodarbinātība, medicīniskā aprūpe, pensijas.

Mūsu mērķis ir :
— izlīdzināt un tuvināt cilvēku sociālās drošības un sociālās aizsardzības garantijas ES dalībvalstīs;
— panākt, ka Latvijā tiek realizētas Eiropas sociālajā hartā definētās visu strādājošo tiesības uz taisnīgu atalgojumu, kas ir pietiekams, lai nodrošinātu pienācīgus dzīves apstākļus sev un savām ģimenēm, kā arī garantēta atbilstoša palīdzība un slimības gadījumā atbilstoša apkope ikvienai personai, kam trūkst attiecīgu līdzekļu;
— Latvijas sabiedrības labumam radīt prioritāšu sistēmu, pēc kuras valsts atbalstītu perspektīvākos tautsaimniecības sektorus un attiecīgi sadalītu ES līdzekļus;
— gādāt, lai Eiropas strukturālo fondu finansējums bezdarba mazināšanai, jauniešu iekārtošanai darbā, reģionālajai attīstībai, lauksaimniecībai, konkurētspējīgu uzņēmumu izveidei tiktu saņemts un izlietots bez jebkādas diskriminācijas un birokrātiskas kavēšanās;
— sekmēt ES vides kvalitātes prasību īstenošanu praksē un nodrošināt, ka Latvijai pieejamais ES finansējums tiek izmantots saskaņā ar vides aizsardzības interesēm;
— nodrošināt ES un Latvijas valsts atbalstu projektiem ar augstu pievienoto vērtību, kuru īstenošanā Latvijā izmantotu vietējās zinātnes potenciālu;
— pārliecināt EP deputātus par nepieciešamību veltīt lielākas pūles un līdzekļus mazāk attīstītu reģionu, piemēram, Latgales izaugsmei, lai to dzīves kvalitāti tuvinātu valsts vidējam līmenim;
— aicināt EP pastāvīgi pievērst uzmanību jaunatnes visu līmeņu izglītības pieejamībai un kvalitātei kā valstu progresa priekšnoteikumam;
— panākt vienlīdzīgus konkurences nosacījumus ES jauno un līdzšinējo valstu uzņēmējiem, tai skaitā zemniekiem;
— nodrošināt faktisku vienlīdzību ES dalībvalstu pilsoņiem un iedzīvotājiem robežu šķērsošanā, brīvā darbaspēka kustībā un darba ņēmēju tiesību aizsardzībā.

Uzskatām, ka Eiropas Savienībā sludinātais samērīguma princips jāattiecina arī uz prasību izvirzīšanu dalībvalstīm nodokļu (PVN, akcīzes) un cenu politikā, ņemot vērā katras valsts gatavības pakāpi un attīstības iespējamos tempus.
Mēs paudīsim Latvijas viedokli kopā ar tiem Eiropas Parlamentā ievēlētajiem Latvijas citu partiju deputātiem, kuriem pirmajā vietā ir nacionālo interešu aizstāvība, bet uzstāsimies pret tiem, kas deputāta statusā apmelos mūsu valsti. Mēs sadarbosimies ar citu valstu sociāldemokrātisko partiju pārstāvjiem.

Ziņas par deputātu kandidātiem

(Pēc kandidāta parakstītās informācijas)

1. Pēteris Salkazanovs

Dzimis 1956. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jelgavas rajons. Darbavieta: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Jelgavas autobusu parks”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1983), inženieris - zemes ierīkotājs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Jelgavas autobusu parks”; Sociāldemokrātu savienība - SDS, priekšsēdētājs; Ekoloģijas,alternatīvās enerģētikas un ekonomikas veicināšanas fonds, valdes loceklis; Sabiedriskā organizācija “Cita politika”, valdes loceklis; SIA “Jelgavas autobusu parks”, valdes priekšsēdētājs.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, vācu valoda - sarunu līmenī.

2. Mārtiņš Draudiņš

Dzimis 1939. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Sports un autotransports”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas Politehniskais institūts (1966), inženieris - celtnieks.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizā

cijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Sports un autotransports”; Politiskā organizācija “Tēvzemes savienība”, partijas priekšsēdētājs.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

3. Mārīte Teivāne

Dzimusi 1950. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ābele”. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1975), ģeogrāfs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ābele”; Sociāldemokrātu Savienība - SDS, priekšsēdētāja biedrs, valdes un domes locekle.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

4. Jānis Matulis

Dzimis 1970. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Talsu rajons. Darbavieta: Vides aizsardzības klubs. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): E. Dārziņa speciālā mūzikas vidusskola (1989), muzikologs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Vides aizsardzības klubs; Sociāldemokrātu Savienība - SDS, priekšsēdētāja biedrs, Talsu rajona organizācijas priekšsēdētājs; Vides aizsardzības klubs, viceprezidents; Sabiedriskās organizācijas “Logs”, valdes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā valoda, angļu valoda - runāju, vācu valoda - saprotu, zviedru valoda - saprotu.

5. Antra Līne

Dzimusi 1963. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: nav. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2000), sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā; Rīgas 4. medicīnas skola (1983), medicīnas māsa.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Latvijas Ārstniecības un aprūpes darbinieku arodsavienība, priekšsēdētājas vietniece; Sociāldemokrātu Savienība - SDS, valdes locekle.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

6. Edgars Račevskis

Dzimis 1936. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Rīgas Latviešu biedrība Latvijas Nacionālais vīru koris; Liepājas Pedagoģijas akadēmija. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): J.Vītola Latvijas Valsts konservatorijas izpildītāju fakultāte (1960), kora diriģenta, kora disciplīnu pedagogs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Rīgas Latviešu biedrība Latvijas Nacionālais vīru koris, mākslinieciskais vadītājs; Liepājas Pedagoģijas akadēmija, profesors.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

7. Skaidrīte Daņiļenko

Dzimusi 1956. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Rīgas domes bezpeļņas organizācija Namu pārvalde “Valdemārs”. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Londonas Finanšu Analītiķu institūts (2004), finanšu uzskaites starptautiskie standarti; Latvijas Universitāte (2001), sociālo zinātņu maģistrs ekonomikā; Rīgas Politehniskais institūts (1981), inženieris - ekonomists.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Rīgas domes bezpeļņas organizācija Namu pārvalde “Valdemārs”.
Ģimenes stāvoklis: neprecējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

8. Voldemārs Ēvele

Dzimis 1957. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Apdrošināšanas akciju sabiedrība “IF Latvia”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Rīgas Politehniskais institūts (1986), inženieris - celtnieks.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Apdrošināšanas akciju sabiedrība “IF Latvia”.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

9. Lolita Neilande

Dzimusi 1956. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Talsu rajons. Darbavieta: Talsu rajona Sabiles novada dome. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (2000), vides zinātņu maģistre; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1985), sabiedrības mācības un vēstures pasniedzējs.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Talsu rajona Sabiles novada dome; Latvijas Pašvaldību savienība, valdes locekle, novadu pašvaldību apvienības priekšsēdētāja; Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongress (Strasbūra), Institucionālās komitejas locekļa aizvietotājs; Eiropas Savienības Reģionu Komiteja (Brisele), novērotāja.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, vācu valoda - lasu, rakstu, runāju, angļu valoda - lasu, sarunu līmenī.

10. Verners Bērziņš

Dzimis 1947. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīgas rajons. Darbavieta: Rīgas rajona Allažu pagasta padome, Rīgas rajona padome, Rīgas tehniskā universitāte. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1970), fiziķis.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Rīgas rajona Allažu pagasta padome, padomes priekšsēdētājs; Rīgas rajona padome, padomes loceklis; Rīgas Tehniskā universitāte, docents; Latvijas pašvaldību darba devēju asociācija, valdes loceklis; Siguldas reģiona tūrisma asociācija, valdes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, vācu valoda - brīvi, angļu valoda - ar vārdnīcas palīdzību.

11. Irēna Škutāne

Dzimusi 1952. g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jelgavas rajons. Darbavieta: Jelgavas dome. Kādas izglītības iestādes beigusi (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1975), ekonomists - agronoms.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijusi, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojusies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojusies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Jelgavas dome, priekšsēdētāja vietniece; Latvijas pašvaldību savienība, valdes locekle; Valsts veselības konsultatīvā padome, padomes locekle; Pašvaldību finanšu izlīdzināšanas padome, padomes locekle; Sociālo un veselības jautājumu komiteja, komitejas priekšsēdētāja.
Ģimenes stāvoklis: precējusies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - sarunu līmenī.

12. Andrējs Krūmiņš

Dzimis 1953. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Valsts Akciju sabiedrība “Latvijas Hipotēku un zemes banka”. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Latvijas Universitāte (1993), fizikas maģistrs; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1976), fiziķis.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Valsts Akciju sabiedrība “Latvijas Hipotēku un zemes banka”.
Ģimenes stāvoklis: šķīries. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, angļu valoda - labi, vācu valoda - sākuma līmenis.

13. Rišards Labanovskis

Dzimis 1940. g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.
Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: nav. Kādas izglītības iestādes beidzis (kurā gadā, kādā specialitātē vai programmā): Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1958), latviešu valoda un literatūra.
Vai viņš ir vai ir bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks: Neesmu bijis, neesmu.

Vai viņš ir vai nav sadarbojies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs: Neesmu sadarbojies.
Vai pēc 1991.gada 13.janvāra viņš ir vai nav darbojies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās: Neesmu darbojies.

Amati (arī amati biedrībās, arodbiedrībās, politiskajās, reliģiskajās un citās sabiedriskajās organizācijās): Sociāldemokrātu savienība - SDS, valdes loceklis.
Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu valoda - dzimtā, poļu valoda - pārvaldu, angļu valoda - lasu un runāju.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!