• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Stūrakmens Korejas uzņēmēju piesaistīšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2004., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88689

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 18. maijā

Vēl šajā numurā

18.05.2004., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Stūrakmens Korejas uzņēmēju piesaistīšanai

KOREJA.PNG (95139 bytes)
Korejas Tirdzniecības un investīciju aģentūras prezidents O Jonkjo un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Juris Kanels paraksta sadarbības līgumu starp LIAA un Korejas Tirdzniecības un investīciju aģentūru
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Vakar, 17.maijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Juris Kanels un Korejas Tirdzniecības un investīcijas aģentūras prezidents O Jonkjo parakstīja sadarbības līgumu, kas paredz veicināt abu valstu tirdzniecības un rūpniecības attīstību.
“Parakstot šo sadarbības līgumu, LIAA aicina Korejas uzņēmējus attīstīt biznesa aktivitātes Latvijā,” dokumentu būtību skaidroja J.Kanels. Līguma mērķis ir sekmēt abu valstu sadarbību uzņēmējdarbībā.
Aģentūra aktīvi strādā, lai Latvijai piesaistītu citu attīstīto Āzijas valstu uzņēmējus. Sarunas par savstarpējo sadarbību LIAA bijušas jau ar Indiju, Japānu un Ķīnu, tomēr Koreja ir pirmā Āzijas valsts, ar kuru parakstīts šāds sadarbības līgums, informē LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa. Uz tā bāzes turpmāk Latvijai būs iespēja dibināt jaunus biznesa kontaktus Korejā, kā arī rīkot diskusijas un seminārus par uzņēmējdarbības attīstības iespējām Latvijā, parakstot līgumu, norādīja J.Kanels.

“LV” informācija

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!