• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznācis profesora Jāņa Porieša bibliogrāfiskais rādītājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2004., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88687

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasaulē populārais mūzikls priecē arī Latvijas skatītājus

Vēl šajā numurā

18.05.2004., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznācis profesora Jāņa Porieša bibliogrāfiskais rādītājs

PORIETIS.PNG (98936 bytes)Maija sākumā iznācis habilitētā ekonomikas zinātņu doktora, valsts emeritētā profesora, Latvijas Pensionāru federācijas priekšsēdētāja (1992-2003) un ilggadējā vīru kora “Tēvzeme” dziedātāja Jāņa Porieša bibliogrāfiskais rādītājs.
Rādītājā iekļauti gandrīz divi tūkstoši bibliogrāfisko aprakstu no 1947. līdz 2004.gadam. Atsevišķās nodaļās apkopoti profesora J.Porieša publicētie un sastādītie darbi, vadītās un oponētās disertācijas, rediģētie un recenzētie darbi, izdevumi, par kuriem atbildīgs profesors, J.Porieša sarunas, intervijas, uzstāšanās, kā arī raksti par viņu.
Izdevums papildināts ar fotogrāfijām, profesora diplomiem, goda un atzinības rakstiem, pateicībām un J.Porieša dzīvesbiedres Brigitas sastādīto Poriešu dzimtas koku. Tā kā profesors vienmēr darbojies dažādās organizācijās un bijis sabiedriski aktīvs, daudzi cilvēki, uzzinot par šā izdevuma tapšanu, gribēja izteikt savu viedokli par profesoru un viņa paveikto. Bibliogrāfiskā rādītāja beigās ir ievietoti J.Porieša bijušo kolēģu, studentu, domubiedru un vienkārši viņa pazinēju raksti.
Bibliogrāfiskais rādītājs tapis Latvijas Universitātes bibliotēkā, bet izdots apgādā “Rasa ABC”. Tā sastādītāja ir Inga Niedra, bibliogrāfiskā redaktore – Diāna Paukšēna.
Rādītāju var izmantot zinātniskajam un mācību darbam studenti un pasniedzēji.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!