• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Godinās reģiona lielākos nodokļu maksātājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2004., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88471

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kas eļļu dara vērtīgu

Vēl šajā numurā

12.05.2004., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Godinās reģiona lielākos nodokļu maksātājus

No šodienas, 12.maija, līdz 31.maijam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Rīgas reģionālās iestādes vadība godinās pērnā gada lielākos nodokļu maksātājus, ierodoties individuāli pie katra uzņēmēja.

Tiekoties ar uzņēmējiem, iecerēts apspriest jautājumus, kas saistīti ar nodokļu politiku un administrāciju, kā arī diskutēt par vienkāršotās nodokļu dokumentācijas priekšrocībām, iesniedzot atskaites elektroniskā veidā. Pēc VID Komunikācijas nodaļas vadītājas Agneses Grīnbergas sniegtajām ziņām, Rīgas reģionālā iestāde uzņēmējus sveiks piecās nominācijās – 2003. gada lielākie nodokļu maksātāji, lielākie uzņēmumu ienākuma nodokļa maksātāji, lielākie pievienotās vērtības nodokļa maksātāji, lielākie iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāji un lielākie valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu maksātāji.
Lielākie maksātāji valsts budžetā ir SIA “VP Market”, SIA “Hanza līzings” un akciju sabiedrība “Rīgas kuģu būvētava”. Lielākie uzņēmumu ienākuma nodokļa maksātāji pērn bija SIA “Hanza līzings”, SIA “Polimer R.” un SIA “Knauf”. Savukārt lielākie pievienotās vērtības nodokļa maksātāji pērn bija “Demag Delaval Industrial Turbomachinery AB filiāle Latvijā”, akciju sabiedrība “LATEKO līzings” un akciju sabiedrība “Drogas”. Lielākie valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu un iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāji 2003. gadā bija SIA “VP Market”, akciju sabiedrība “Rīgas kuģu būvētava” un akciju sabiedrība “Exigen Latvia”.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!