• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra tikšanos ar Latvijas kontingenta karavīriem Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2004., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88459

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra piedalīšanos Eiropas Padomes sesijā Strasbūrā

Vēl šajā numurā

12.05.2004., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aizsardzības ministra tikšanos ar Latvijas kontingenta karavīriem Irākā

Vakar, 11.maijā, aizsardzības ministrs Atis Slakteris vizītes laikā Irākā piedalījās daudznacionālās Polijas vadītās divīzijas rīta operatīvās plānošanas sanāksmē un atkārtoti tikās ar divīzijas komandieri ģenerālmajoru Mečislavu Bjeneku.
Pēc pārbrauciena uz Allhillu aizsardzības ministrs militārajā bāzē, kurā dienē 105 starptautiskās miera nodrošināšanas operācijas Irākā (OIF) Latvijas kontingenta rotas karavīri, tikās ar bataljona komandieri Pjotru Patalongu. Aizsardzības ministrs no bataljona komandiera saņēma labākās atsauksmes par mūsu karavīriem un apliecinājumu, ka vēlas, lai viņa vadītajā vienībā būtu vairāk tādu profesionālu karavīru kā latvieši.
Aizsardzības ministrs vakar karavīriem pasniedza apbalvojumus, vēstules un sūtījumus no mājām, TV 3 sagatavotos Latvijas komandas spēļu ierakstus pasaules čempionātā hokejā, kā arī aizsardzības sistēmas vadības sarūpētās dāvanas. Tiekoties ar kontingenta karavīriem Allhillas bāzes sapulču teltī, uz jautājumiem atbildēja aizsardzības ministrs Atis Slakteris, Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Juris Dalbiņš un Nacionālo bruņoto spēku štāba priekšnieks pulkvedis Juris Kiukucāns.

Aizsardzības ministrijas preses nodaļa


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!