• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2004., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88421

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

12.05.2004., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Valsts ģeoloģijas dienests lūdz atkārtot
laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” laidienā nr.57 publicēto paziņojumu par izsludināto pretendentu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Upju baseinu pārvaldes vadītājs.

Pretendentu pieteikšanās termiņš tiek pagarināts - 10 dienas no publicēšanas datuma laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Veselības ministrija izsludina atklātu konkursu
uz vakanto Valsts sekretāra vietnieka
Sabiedrības veselības departamenta direktora amatu (uz laiku)

Prasības pretendentiem:
- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām
- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, priekšroka pretendentiem ar akadēmisko izglītību tiesību zinātnēs
- darba pieredze vadošā amatā veselības aprūpē ilgāka par 3 gadiem un profesionālās prasmes sabiedrības veselības vai veselības aprūpes jomā
- darba pieredze normatīvo aktu izstrādāšanā
- teicamas zināšanas Latvijas Republikas likumdošanā un izpratne starptautiskajās tiesību normās
- zināšanas ES jautājumos
- teicamas angļu valodas zināšanas (otras svešvalodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību)
- trīs gadu darba pieredze personāla (vismaz 30 cilvēku) vadīšanā
- labas datortehnikas lietošanas prasmes
Pretendentiem pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Veselības ministrijas Personāla nodaļā Skolas ielā 28, 508. kabinetā. Kopā ar CV un pieteikuma vēstuli lūdzam iesniegt izglītību apliecinošu dokumentu kopijas. Uzziņas pa tālruni 7021687.

Veselības ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto
Sabiedrības veselības departamenta Veselības veicināšanas
un vides veselības nodaļas vecākā referenta amatu (ierēdņu amats)

Prasības pretendentiem:
- augstākā izglītība ekonomikā vai jurisprudencē, sabiedrības veselībā, ķīmijā, vides aizsardzībā, bioloģijā vai fizikā (priekšroka pretendentiem ar izglītību ķīmijā)
- pieredze darbā valsts pārvaldes sistēmā - vismaz viens gads
- vismaz divu svešvalodu zināšanas (angļu vai vācu, vai krievu, vai franču valodas zināšanas)
- zināšanas Eiropas Savienības pamatnostādnēs
- prasme strādāt ar datoru, lietvedības zināšanas
- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām
Pretendentiem pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Veselības ministrijas Personāla nodaļā Skolas ielā 28, 508. kabinetā. Kopā ar CV un pieteikuma vēstuli lūdzam iesniegt izglītību apliecinošu dokumentu kopijas. Uzziņas pa tālruni 7021687.

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu
uz Iekšējā audita un kvalitātes vadības departamenta
Kvalitātes sistēmas nodaļas vecākā referenta amatu

Prasības pretendentiem:
- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām
- augstākā izglītība
- darba pieredze iekšējā auditā un valsts pārvaldē (tiks novērtēta kā papildu priekšrocība)
- vēlama starptautiskā iekšējā audita standartu pārzināšana
- labas komunikācijas spējas un prasme organizēt savu darbu
- labas angļu valodas zināšanas
- prasme strādāt ar datoru
Pretendentiem pieteikties 20 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Ekonomikas ministrijas Personāla nodaļā Brīvības ielā 55, 414.kabinetā. Kopā ar CV un pieteikuma vēstuli lūdzam iesniegt izglītību apliecinošu dokumentu kopijas. Uzziņas pa tālruni 7013183, 7013184.

Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde
izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu
Starptautisko projektu vadības un finanšu departamenta Finanšu plānošanas,
analīzes un grāmatvedības daļas vadītāja vietnieks (uz laiku)

Prasības pretendentam: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām; augstākā izglītība ekonomikā, grāmatvedībā vai augstākā izglītība, kas papildināta ar atbilstošām zināšanām (kursos, semināros); vismaz 2 gadu grāmatveža darba pieredze (vēlams valsts pārvaldes iestādē); prasme strādāt ar datoru (MS Office) un grāmatvedības datorprogrammu “Apvārsnis”; labas angļu valodas zināšanas; vēlama pieredze vadošā amatā

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta
likuma 7.panta prasībām var saņemt LR CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, iepriekš piezvanot pa tālruni 7366851 vai 7366853, kā arī CSP mājas lapā: www.csb.lv. Aizpildītās veidlapas iesniegt personīgi CSP Personāla daļā kopā ar augstāko izglītību apliecinošu dokumenta kopiju 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.

Amatu konkursu rezultāti

Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Tehnoloģiju departamenta Tehnisko normatīvu nodaļas vecākās referentes amatā iecelta ELITA SKRIBNOVSKA.

Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Iekšējā tirgus departamenta Patērētāju tiesību aizsardzības nodaļas vecākās referentes amatā iecelta DIĀNA PŪNE.

Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Ārējo ekonomisko attiecību un tirdzniecības politikas departamenta Ārējo ekonomisko attiecību nodaļas vecāko referenšu amatos ieceltas JŪLIJA ŠUĻŽENKO un KRISTĪNE LEITE.

Veselības ministrija paziņo, ka valsts civildienesta ierēdņa Sabiedrības veselības departamenta Epidemioloģiskās drošības, pārtikas un uztura nodaļas vecākās referentes amatā iecelta DAINA BOJĀRE.

Veselības ministrija paziņo, ka valsts civildienesta ierēdņa Stratēģiskās plānošanas departamenta Eiropas un starptautiskās sadarbības nodaļas vecākā referenta amatā iecelts ALEKSANDRS TAKAŠOVS.

Izglītības un zinātnes ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Izglītības un zinātnes ministrijas Iekšējā audita departamenta vecākā referenta amatā 2004.gada 10.maijā iecelts DĀGS ALVIKS.

Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāts paziņo, ka konkursa kārtībā Ģimenes lietu departamenta Bērnu ārpusģimenes aprūpes koordinācijas nodaļas Kurzemes reģiona konsultanta amatā no 2004.gada 6.maija ir iecelts PĒTERIS LAPIŅŠ.

Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāts paziņo, ka konkursa kārtībā Bērnu tiesību aizsardzības departamenta Bērnu tiesību aizsardzības koordinācijas un uzraudzības nodaļas Kurzemes reģiona Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspektores amatā no 2004.gada 5.maija ir iecelta LORITA RIMAŠEVSKA.

Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāts paziņo, ka konkursa kārtībā Bērnu tiesību aizsardzības departamenta Bērnu tiesību aizsardzības koordinācijas un uzraudzības nodaļas Zemgales reģiona Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspektores amatā no 2004.gada 5.maija ir iecelta IVETA STRĒLNIECE.

Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās sekretariāts paziņo, ka konkursa kārtībā Bērnu tiesību aizsardzības departamenta Bērnu tiesību aizsardzības koordinācijas un uzraudzības nodaļas Zemgales reģiona Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspektores amatā no 2004.gada 5.maija ir iecelta ILZE STALBAVA.

Precizējot iepriekš publicēto

Laikraksta “Latvijas Vēstnesis” 2004.gada 11.maija 73.laidiena A daļas 46.lappuses sludinājumā par Datu valsts inspekcijas rīkoto amata konkursu šis amats nosaukts nepareizi. Pareizi sludinājuma pirmais teikums lasāms - Datu valsts inspekcija izsludina atklātu konkursu uz Reģistrācijas daļas vadītāja amata vietu.
Atvainojamies inspekcijas vadībai, lasītājiem un visām ieinteresētajām personām par pieļauto kļūdu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!