• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004. gada 6. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2004., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar ES prezidējošās valsts Īrijas premjerministru Bērtiju Ahernu

Vēl šajā numurā

07.05.2004., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 2004. gada 6. maija sēdē

Akceptēts likumprojekts “Grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā”.
Likumprojekts paplašina ciltsdarba jomu un piena kvotu kontroles jomā piešķir Ciltsdarba valsts inspekcijai tiesības administratīvi sodīt fiziskās un juridiskās personas, kuras pārkāpj normatīvo aktu prasības.
Likumprojekts paredz arī Ciltsdarba valsts inspekcijas un Pārtikas un veterinārā dienesta tiesības sodīt dzīvnieku īpašniekus par neapzīmētiem dzīvniekiem un nereģistrētām novietnēm un ganāmpulkiem.
Pieņemts rīkojums “Par Ministru kabineta Atzinības raksta piešķiršanu”.
Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem “Ministru kabineta Atzinības raksta nolikums” pieņemts Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikums un piešķirts Ministru kabineta Atzinības raksts Latvijas Universitātes jauktā kora “Juventus” diriģentam Jurim Kļaviņam par ilggadēju darbu studentu sabiedriskās dzīves organizēšanā un kora mūzikas popularizēšanā.
Noteikts, ka Ministru kabineta Atzinības rakstu J.Kļaviņam pasniedz izglītības un zinātnes ministrs Juris Radzevičs.
Akceptēts likumprojekts “Grozījumi likumā “Par Latvijas Republikas starptautiskajiem līgumiem””.
Pašlaik starptautiskie līgumi, kas ir jāapstiprina Ministru kabinetā, tiek apstiprināti ar Ministru kabineta noteikumiem Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta 1.daļas 3.punkta kārtībā. Ņemot vērā, ka jautājumus saistībā ar Latvijas Republikas starptautisko līgumu noslēgšanu regulē likums “Par Latvijas Republikas starptautiskajiem līgumiem”, pašreizējā kārtība atzīstama par pagaidu. Ir nepieciešams veikt grozījumus likumā “Par Latvijas Republikas starptautiskajiem līgumiem”, tādējādi ietverot tajā normas, kas deleģē Ministru kabinetam tiesības apstiprināt ar noteikumiem starptautiskos līgumus.
Pieņemts rīkojums “Par darba grupas izveidi saistībā ar 2006.gada pasaules hokeja čempionāta organizēšanu”.
Ministru kabinets izveidoja darba grupu saistībā ar 2006. gada pasaules hokeja čempionāta organizēšanu. Par darba grupas vadītāju iecelts Ministru prezidenta biedrs Ainars Šlesers un darba grupas vadītāja vietnieku – Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Dolgopolovs. Par darba grupas locekļiem iecelti: L. Latišs – Valsts kancelejas Juridiskā departamenta juriskonsults; V. Štrams – Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktors; J. Liepiņš – Rīgas domes Juridiskās pārvaldes direktors; G. Ulmanis – 2006.gada hokeja čempionāta rīcības komitejas vadītājs; K. Lipmans – Latvijas Hokeja federācijas prezidents; G. Rāvis – SIA “Skonto būve” valdes priekšsēdētājs; G. Grīnbergs – AS “Parekss banka” padomes priekšsēdētājs; I. Gulbis – Ministru prezidenta biedra padomnieks; K. Purlācis – Ministru prezidenta palīgs; J. Kozlovskis – Valsts kancelejas Būvniecības uzraudzības biroja vadītājs.
Darba grupai uzdots risināt jautājumus saistībā ar 2006.gada pasaules hokeja čempionāta organizēšanu, čempionāta rīkošanai nepieciešamo hokeja haļļu būvniecību un to pilnvērtīgai funkcionēšanai izbūvējamo pievadceļu un inženierkomunikāciju infrastruktūru.
Noteikts, ka Darba grupas vadītājs, ja nepieciešams, izveido apakšgrupas un piesaista citus speciālistus un ekspertus.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!