• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004. gada 29. aprīļa rīkojums Nr. 291 "Par bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma "Profesionālās izglītības attīstības programmu aģentūra" reorganizāciju un valsts aģentūras "Profesionālās izglītības attīstības aģentūra" izveidi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2004., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88128-par-bezpelnas-organizacijas-valsts-uznemuma-profesionalas-izglitibas-attistibas-programmu-agentura-reorganizaciju-un-valsts-age...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.292

Ministru kabineta rīkojums Nr.292 Par Latvijas Kultūras akadēmijas rektora apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

03.05.2004., Nr. 70

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 291

Pieņemts: 29.04.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.291

Rīgā 2004.gada 29.aprīlī (prot. Nr.26, 18.§)

Par bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma “Profesionālās izglītības attīstības programmu aģentūra” reorganizāciju un valsts aģentūras “Profesionālās izglītības attīstības aģentūra” izveidi

1. Saskaņā ar Publisko aģentūru likuma 8.panta pirmo daļu ar 2004.gada 5.maiju uzsākt Izglītības un zinātnes ministrijas pārziņā esošā bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma “Profesionālās izglītības attīstības programmu aģentūra” (turpmāk — uzņēmums) reorganizāciju un ar 2004.gada 1.jūliju izveidot valsts aģentūru “Profesionālās izglītības attīstības aģentūra” (turpmāk — aģentūra).

2. Aģentūra ir uzņēmuma funkciju, saistību, tiesību, mantas, arhīva un finanšu līdzekļu pārņēmēja.

3. Aģentūra ir Izglītības un zinātnes ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kuras darbības mērķis ir sekmēt izglītības, tālākizglītības un zinātnes attīstību un politikas īstenošanu.

4. Aģentūra veic starpniekinstitūcijas funkcijas Eiropas Sociālā fonda finansēto projektu ieviešanā, kā arī Eiropas Savienības programmu, pirmsstrukturālo, strukturālo un citu finanšu instrumentu programmu un projektu administrēšanu.

5. Aģentūra tiek finansēta likumā par valsts budžetu kārtējam gadam paredzēto finanšu līdzekļu ietvaros.

6. Aģentūrai kopīgi ar Izglītības un zinātnes ministriju līdz 2004.gada 31.maijam izstrādāt aģentūras vidējā termiņa darbības un attīstības stratēģiju un saskaņot to ar Valsts kancelejas Politikas koordinācijas departamentu.

7. Izglītības un zinātnes ministrijai līdz 2004.gada 31.maijam iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā aģentūras nolikumu.

Ministru prezidents I.Emsis

Izglītības un zinātnes ministra vietā — labklājības ministre D.Staķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!