• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 26. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2004., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87745

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2004. gada 28. aprīlī

Vēl šajā numurā

29.04.2004., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 26. aprīļa sēdē

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus un 12 Latvijas Republikas Satversmes 81.panta kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus.

2. Izskatīja deputāta A.Latkovska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Latkovskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 29. un 30.aprīlī.
3. Izskatīja deputāta V.Dombrovska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam V.Dombrovskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 29. un 30.aprīlī.
4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 29.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
5. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 28.aprīlī plkst. 17.00.
6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 26.aprīļa līdz 2.maijam.
7. Pieņēma zināšanai informāciju par svinīgajiem pasākumiem, atzīmējot Latvijas uzņemšanu Eiropas Savienībā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene iekļauta Latvijas un Čehijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Druviete iekļauta Latvijas un Maķedonijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Šiliņš iekļauts Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Ķikuste iekļauta Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
12. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Mandātu un iesniegumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts P.Maksimovs, bet par priekšsēdētāja biedru – deputāts M.Bekasovs.
13. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts P.Simsons.
14. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 4.maija sēdi.
15. Apstiprināja komandējumu Saeimas sekretāra biedram A.Bartaševičam uz Volu (Grieķija) no 2004.gada 13.maija līdz 16.maijam.
16. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) ES informācijas centra vecākā konsultanta A.Grečihina pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 12.aprīļa līdz 16.aprīlim;
2) Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas vietnieka O.Deņisova, sadarbības grupas locekļu S.Fjodorova, A.Kalvīša, A.Klementjeva, S.Ķikustes, L.Ozoliņa, A.Pētersona, M.Segliņa, V.Stepaņenko un A.Tolmačova pārskatu par komandējumu uz Ķīnas Tautas Republiku no 2004.gada 4.aprīļa līdz 10.aprīlim.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!