• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.2004., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87654

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

28.04.2004., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Kuldīgas rajona Rudbāržu pagasta teritorijas plānojuma
sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Kuldīgas rajona Rudbāržu pagasta padome pieņēmusi 17.02.2004. lēmumu par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu.
Par plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona: Rudbāržu pagastu padomes priekšsēdētāja Ņina Zemurbeja.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš: teritorijas plānojuma izstrādes materiāli apskatāmi Rudbāržu pagasta padomē “Dārdedzēs”, p/n Rudbārži, Kuldīgas rajons, no pulksten 8 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 16.
Sapulce teritorijas plānojuma apspriešanai notiks 2004.gada 28.maijā pulksten 12 Rudbāržu pagasta padomē “Dārdedzēs”, kultūras namā.
Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana Rudbāržu pagasta padomē “Dārdedzēs”, p/n Rudbārži, Kuldīgas rajons, katru darba dienu no pulksten 8 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 16 līdz 2004.gada 28.maijam.

Paziņojums par Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumu izstrādes uzsākšanu

Cienījamie jūrmalnieki!
Jūrmalas pilsētas dome 2004.gada 17.martā ir pieņēmusi domes lēmumu nr.201 “Par Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumu izstrādes uzsākšanu”.
Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumu izstrāde tiek uzsākta ar mērķi apkopot un kompleksi izvērtēt visus izstrādātos un izstrādes stadijā esošos detālplānojumus, kā pamatu pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanai, kā arī izvērtēšanā iekļaut citus attīstības priekšlikumus, kas ir saistīti ar grozījumiem Attīstības plānā, izvērtējot Jūrmalas pilsētas attīstības iespējas valstī un Rīgas reģionā.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 17, četru nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumiem var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75, 31.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 17 pie pilsētas galvenās plānotājas M.Kalvānes.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!