• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra tikšanos ar starptautisko misiju karavīriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.2004., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87526

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Itālijas Republikas prezidenta Karlo Adzeljo Čampi vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

23.04.2004., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aizsardzības ministra tikšanos ar starptautisko misiju karavīriem

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris vakar, 22.aprīlī, tikās ar 17 Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīriem, kuri piedalījušies starptautiskajās miera nodrošināšanas misijās Irākā, Afganistānā, Kosovā, Bosnijā un Hercegovinā, Maķedonijā. Tikšanās laikā ministrs ar karavīriem pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar dienestu starptautiskajās miera nodrošināšanas misijās un to laikā iegūto pieredzi.
“Latvijas karavīru piedalīšanās miera nodrošināšanas misijās sniedz drošību un aizsardzību mūsu valstij,” uzrunā karavīriem teica aizsardzības ministrs un pateicās ikvienam karavīram par personīgo ieguldījumu miera nodrošināšanā. Irākas, Afganistānas, Kosovas, Bosnijas un Hercegovinas un Maķedonijas starptautiskajās misijās dienējušie karavīri tika apbalvoti ar NBS piemiņas medaļu “Par piedalīšanos starptautiskajās operācijās”.
Aizsardzības ministrs apmeklēja un tikās ar Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijas un Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta vadību, iepazinās ar šo vienību bāzes izvietojumu.

Aizsardzības ministrijas preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!