• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunieši spēkojas informātikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.2004., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87466

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai atbrīvotu ķīlnieku dzīvu

Vēl šajā numurā

23.04.2004., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunieši spēkojas informātikā

Baltijas informātikas olimpiādes, kas no 21.aprīļa norisinās Ventspilī, rezultāti šobrīd tiek izvērtēti un apkopoti. Rīt, 24., aprīlī, Livonijas ordeņa pilī notiks olimpiādes noslēguma svinīgā ceremonija un dalībnieku apbalvošana.
“Esmu gandarīta, ka olimpiādē Latvijā piedalās astoņu mūsu tuvāko kaimiņu labākie jaunie informātiķi. Lepojos, ka Baltijas skolēni ir vieni no labākajiem pasaulē, kam apliecinājums ir pasaules informātikas olimpiādēs izcīnītās godalgotās vietas,” – šādiem vārdiem olimpiādes dalībniekus sveica Valsts prezidente Vaira Vīķe – Freiberga.
10.Baltijas informātikas olimpiādi šogad rīko Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācija, Ventspils pilsētas dome un Ventspils augstskola. Tajā piedalās komandas no Dānijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Somijas un Vācijas, kopā pulcējot 48 skolēnus un 14 pedagogus. Jauniešu spēkošanās zināšanās veicina skolēnu sagatavošanos veiksmīgiem startiem pasaules informātikas olimpiādēs. Latvija tajās piedalās kopš 1992.gada. Mūsējie allaž guvuši labus panākumus – kopumā divpadsmit olimpiādēs Latvijas dalībnieki izcīnījuši četras zelta, astoņas sudraba un 23 bronzas godalgas.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!