• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vērtēs četrkājaino robežsargu skolu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2004., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87327

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Augstākā līmeņa vizīte pasaules lielākajā valstī

Vēl šajā numurā

21.04.2004., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vērtēs četrkājaino robežsargu skolu

Šodien un rīt Latvijā darba vizītē uzturas Eiropas Savienības (ES) Robežsargu apmācības centra direktors Reinhards Linters. Ekspertu vizītes mērķis ir izvērtēt ES Kinoloģiskā centra izveidi Rēzeknē uz Valsts robežsardzes (VRS) koledžas Kinoloģijas centra bāzes.
Ierosinājums uz Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas centra bāzes Rēzeknē izveidot starptautisku ES dalībvalstu robežsardzes Kinoloģisko centru tika izteikts 12.februārī Traiskirhenē ES dalībvalstu un kandidātvalstu robežapsardzības dienestu pārstāvju sanāksmē. Gandrīz katrā ES dalībvalstī ir izveidoti dažādi specializētie centri, kas specializējas noteiktās jomās.
Vizītes laikā Eiropas Savienības Robežsargu apmācības centra direktors iepazīsies ar VRS koledžas Kinoloģijas centru, tā apmācības virzieniem un vēros dienesta suņu paraugdemonstrējumus. VRS koledžas priekšnieks robežsardzes pulkvedis Ivars Zālītis ar viesiem pārrunās ES Robežsargu kinoloģijas mācību centra izveides perspektīvas, sadarbības virzienus ar ES Robežsargu apmācības centru, skaidro VRS Preses un sabiedrisko attiecību dienests.
21.aprīlī Reinhards Linters VRS galvenajā pārvaldē tiksies ar VRS priekšnieku robežsardzes ģenerāli Gunāru Dāboliņu un pārrunās iegūtos iespaidus un veicamos uzdevumus.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!