• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas pilsētu un rajonu pašvaldību vadītāji diskutēs par sporta attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2004., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87298

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Līvānu mākslinieki gleznoja Daugavu

Vēl šajā numurā

21.04.2004., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas pilsētu un rajonu pašvaldību vadītāji diskutēs par sporta attīstību

Šodien, 21.aprīlī, Ventspilī notiek Latvijas pilsētu un rajonu pašvaldību vadītāju sapulce, kurā diskutēs arī par sporta
attīstību.

Pašvaldību vadītāji iepazīsies ar Latvijas olimpiādes nozīmi, sagatavošanās gaitu un norises plānu, kā arī apmeklēs olimpiskā centra “Ventspils” sporta bāzes, kurās no 2. līdz 4.jūlijam norisināsies Latvijas olimpiāde.

Sapulce notiks akciju sabiedrības “Ventspils tirdzniecības osta” Biznesa centrā. Pašvaldību vadītājus uzrunās izglītības un zinātnes ministrs, Latvijas olimpiādes rīcības komitejas priekšsēdētāja vietnieks Juris Radzevičs un Ventspils domes priekšsēdētājs, Latvijas olimpiādes organizatoriskās komitejas priekšsēdētājs Aivars Lembergs.
Par Latvijas olimpiādes nozīmi, sagatavošanās gaitu un norises plānu ziņos Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvaldes vadītājs Einars Fogelis, Latvijas olimpiādes galvenais tiesnesis Ēvalds Goba, Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietnieks Aldis Ābele un olimpiskā centra “Ventspils” direktors Uldis Boitmanis.
Pēc tam risināsies diskusija par sporta attīstību valstī un pašvaldībās, kurā ar pašvaldību vadītājiem diskutēs Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers, izglītības un zinātnes ministrs Juris Radzevičs, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Andrejs Radzevičs un Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Vilnis Baltiņš.
Dienas beigās pašvaldību vadītājiem plānota ekskursija pa Ventspili un iespēja olimpiskā centra “Ventspils” ledus hallē kopīgi sportot – spēlēt kērlingu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!