• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2004., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87272

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 19. aprīlī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

20.04.2004., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20. aprīlī

Notiek Ministru kabineta sēde.

Saeimas nama Sarkanajā zālē Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) rīko Eiropas Parlamenta vēlēšanām reģistrēto deputātu kandidātu sarakstu numuru izlozi, ko vada CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Notiek VAS “Latvenergo” ražotnes Rīgas pirmās termoelektrocentrāles (TEC-1) svinīgā pamatakmens iemūrēšanas ceremonija, kurā piedalās Ministru prezidents Indulis Emsis, ekonomikas ministrs Juris Lujāns, Rīgas domes pārstāvji, VAS “Latvenergo” valde un padome, kā arī “Siemens” grupas uzņēmuma “Demag Delaval Industrial Turbomachinery AB” vadība.

Ekonomikas ministrijā notiek tikšanās ar ieinteresētajām pusēm, lai risinātu jautājumu par hidrotehnisko būvju apdrošināšanu.

Lielbritānijas padomes telpās ar atklāšanas svinībām savu darbību Latvijā uzsāk programma “Ideju krustpunkti” (Crossroads For Ideas), kuru organizē Lielbritānijas vēstniecības un Lielbritānijas Padomes pārstāvniecības jaunajās Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, lai svinētu to pievienošanos ES. Notiek iepazīšanās ar deviņiem jaunajiem profesionāļiem, kuri pārstāvēs Latviju Lielbritānijā.

Ventspilī viesojas izglītības un zinātnes ministrs Juris Radzevičs, lai iepazītos ar Ventspils izglītības iestāžu darbu un Ventspils pašvaldības sagatavotajiem investīciju projektiem izglītības un sporta infrastruktūras attīstībai pilsētā.

Eiropas Savienības informācijas centrā notiek seminārdiskusija “Starptautiskās krimināltiesības un to piemērošana Latvijā”, ko rīko Eiropas tiesību studentu asociācija.

Limbažos notiek seminārs “Par Eiropas reģionālā attīstības fonda izmantošanas iespējām uzņēmējiem”, ko rīko Vidzemes attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Jēkabpils rajona padomes zālē notiek seminārs uzņēmējiem par Eiropas Savienības struktūrfondu izmantošanas iespējām “ES – tava iespēja”.

Daugavpils rajona padomes Lielajā zālē Nodarbinātības valsts aģentūra sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību un reģionālajām attīstības aģentūrām rīko reģionālo semināru “Eiropas Sociālā fonda atklātie projektu konkursi”.

Paredzēta Dānijas Darba devēju un uzņēmēju konfederācijas ģenerāldirektora Skova Kristensena tikšanās ar Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) prezidentu Vitāliju Gavrilovu un ģenerāldirektori Ievu Jaunzemi. Pēc tikšanās notiek apaļā galda diskusija, kurā piedalās Dānijas vēstnieks Latvijā, Latvijā reģistrēto Dānijas uzņēmumu pārstāvji, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, LDDK pārstāvji.

Talsu tautas namā notiek “Pilsoniskās sabiedrības attīstības stratēģijas” sabiedriskā apspriede, ko rīko Īpašu uzdevuma ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts sadarbībā ar Zemgales nevalstisko organizāciju atbalsta centru.

Pēc LETA informācijas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!