• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004. gada 16. aprīļa rīkojums Nr. 246 "Par veterinārās kontroles nodrošināšanu ostu un dzelzceļa kontroles punktos". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2004., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87230

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.247

Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 29.oktobra rīkojumā Nr.676 "Par uzdevumiem Eiropas Kopienas iniciatīvu EQUAL un INTERREG vadības, uzraudzības, kontroles un novērtēšanas sistēmas ieviešanai"

Vēl šajā numurā

20.04.2004., Nr. 61

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 246

Pieņemts: 16.04.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.246

Rīgā 2004.gada 16.aprīlī (prot. Nr.18, 2.§)

Par veterinārās kontroles nodrošināšanu ostu un dzelzceļa kontroles punktos

1. Zemkopības ministrijai konsultēties ar Eiropas Komisiju par iespējām veikt veterinārajai kontrolei pakļauto kravu izejošā tranzīta kontroli Rēzeknes un Daugavpils dzelzceļa kontroles punktos arī līdz Eiropas Savienības prasībām atbilstošu kontroles ēku uzcelšanai un atzīšanai.

2. Zemkopības ministrijai un Finanšu ministrijai konsultēties ar Rīgas brīvostā un Ventspils brīvostā strādājošajiem uzņēmējiem par noliktavu (saldētavu) piemērošanu veterinārās kontroles veikšanai.

3. Finanšu ministrijai nodrošināt sanitārajai robežkontrolei nepieciešamo kontroles ēku celtniecību Rīgas brīvostā, Ventspils brīvostā, Rēzeknes un Daugavpils preču stacijās līgumos ar uzņēmējiem noteiktajos termiņos.

4. Finanšu ministrijai un Zemkopības ministrijai, pieaicinot Iekšlietu ministrijas, Satiksmes ministrijas, valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš”, Rīgas brīvostas pārvaldes un Ventspils brīvostas pārvaldes pārstāvjus, līdz 2004.gada 30.aprīlim izveidot darba grupu, lai sagatavotu jauno kontroles punktu teritoriju un ēku apsaimniekošanas nodrošināšanas plānu.

Ministru prezidents I.Emsis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!