• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas Ārlietu ministrijas paziņojumu sakarā ar izglītības reformu Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2004., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87168

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par lēmumu samazināt Latvijas karavīru dienesta ilgumu starptautiskajās miera uzturēšanas misijās Irākā un Afganistānā

Vēl šajā numurā

16.04.2004., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas Ārlietu ministrijas paziņojumu sakarā ar izglītības reformu Latvijā

Komentējot Krievijas Ārlietu ministrijas paziņojumu par izglītības reformas norisi Latvijā, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Artis Pabriks paudis patiesu izbrīnu par sakāpināto Krievijas puses interesi attiecībā uz atsevišķiem izglītības reformas procesiem Latvijā.
Artis Pabriks Krievijas pusei vēlējies izteikt aizrādījumu par vairākkārt skaidri izrādīto atbalstu izglītības reformas pretiniekiem, jo tas radot pamatotas šaubas par tās spēju vai vēlmi objektīvi novērtēt izglītības reformas būtību.
“Neizpratni rada arī paziņojuma forma, kas apšauba kā nākamās ES dalībvalsts demokrātisko iekārtu un kapacitāti pieņemt autonomus un demokrātiskus lēmumus par Latvijai svarīgiem iekšpolitiskiem procesiem,” norādījis komisijas vadītājs.
A.Pabriks ir pārliecināts, ka šādi nepamatoti paziņojumi nesekmē labu kaimiņattiecību veidošanu starp Latviju un Krieviju, un izteicis cerību, ka Krievijas puses vienlaikus paustā vēlme veidot konstruktīvas attiecības ar Latviju ir patiesa.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!