• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kuģošanas līdzekļu reģistrāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2004., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Precizējot iepriekš publicēto

Vēl šajā numurā

16.04.2004., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kuģošanas līdzekļu reģistrāciju

Vēl pusotru mēnesi Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) var piereģistrēt mazizmēra kuģošanas līdzekļus, kuru īpašniekiem nav īpašuma tiesības apliecinošu dokumentu.
CSDD Sabiedrisko attiecību daļas speciāliste Džoanna Eglīte skaidro, ka šis termiņš attiecas uz tiem, kuri iegādājušies kuģošanas līdzekli, bet nav to reģistrējuši un viņu rīcībā nav iepriekš minētā dokumenta, piemēram, mantošanas apliecība, pirkuma vai dāvinājuma līguma. Pēc 1.jūnija iedzīvotāji vairs nevarēs savas īpašuma tiesības deklarēt CSDD. Tiesa, laika ierobežojums neattiecas uz airu laivām.
Dž.Eglīte arī atgādina, ka mazizmēra kuģošanas līdzekļi, kas bija piereģistrēti Vides valsts inspekcijā, Reģionālās vides pārvaldē vai Latvijas Jūra akadēmijā, līdz šā gada beigām jāpārreģistrē CSDD. No 1.februāra, kad CSDD pārņēma mazizmēra kuģošanas līdzekļu reģistrēšanas funkciju, pārreģistrēti 482 mazizmēra kuģošanas līdzekļi. Kopumā līdz 1.februārim Latvijā bija reģistrēti 18 146 mazizmēra kuģošanas līdzekļi, tātad jāpārreģistrē vēl krietni daudz.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!