• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
LZA balvas jaunajiem zinātniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2004., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87071

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

LZA un a/s RD ALFA gada balva fizikā un tās inženierpielietojumos

Vēl šajā numurā

16.04.2004., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LZA balvas jaunajiem zinātniekiem

Oļesjai Starkovai, LU Polimēru mehānikas inst. inž.v.i., par darbu “Vienvirziena oglekļa šķiedru kompozītmateriāla un tā komponenšu deformatīvās un izturības īpašības pie siltuma un mitruma iedarbības” – LZA Ludviga un Māra Jansonu balva.

Dr.sc. ing. Innai Juhņēvičai (RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāte, Silikātu materiālu inst.) par darbu “TiO2 – SiO2 sola – gēla stiklveida un kompozītie pārklājumi”– LZA Mārtiņa Straumaņa /Alfrēda Ieviņa balva.
Rimandam Ceplim, Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja Rakstniecības nodaļas vad., par darbu ‘’Rakstniecības muzeja nozīme skolā” – LZA Zentas Mauriņas balva.
Inesei Jundzei, LU maģistrantūras studentei, par darbu “Starptautiskā Krimināltiesa un tās loma starptautiskajā cīņā ar noziedzību” – LZA jauno zinātnieku balva.
Kristīnei Oglei, LMA Mākslas vēstures inst. asistentei par darbu “Latvijas Mākslas akadēmijas Dabasskatu meistardarbnīca” – LZA jauno zinātnieku balva.
Jurim Rauziņam, RTU Biomedicīnas Inženierzinātņu un Mikrotehnoloģiju inst. doktorantam, par darbu “Kaulaudu rentgenstruktūranalīze” – LZA jauno zinātnieku balva.
Karīnai Derkačai (LU Biomedicīnas pētījumu un studiju centrs) par darbu “Ksenobiotiķu transformācijas fermenta P450 CYP2E1 degradācija: proteīna stabilizācija in vivo” – LZA jauno zinātnieku balva.
Sandrim Ručevskim, RTU Materiālu un konstrukciju inst. doktorantam, par darbu “Kompozīto materiālu mehānisko īpašību identifikācija” – LZA jauno zinātnieku balva.
Dmitrijam Čerņakam, Latvijas Organiskās sintēzes inst.asist., par darbu “N – Bis– Boc–aktivētu aziridīn–2–karbonskābes amīdu sintēze” – LZA jauno zinātnieku balva.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!