• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Parlamenta vēlēšanām reģistrētajiem sarakstiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2004., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87048

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lietuviešu Nacionālās apvienības atbalstu Latvijas izglītības reformai

Vēl šajā numurā

15.04.2004., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Parlamenta vēlēšanām reģistrētajiem sarakstiem

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) vakar, 14.aprīlī, reģistrēja visus 12 pagājušajā nedēļā iesniegtos deputātu kandidātu sarakstus. Līdz ar to Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām kopā reģistrēti 16 deputātu kandidātu saraksti, kuros pieteikti 245 deputātu kandidāti.
EP vēlēšanās piedalīsies Tautas saskaņas partija, politisko organizāciju apvienība “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, apvienība “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK, Zaļo un Zemnieku savienība, Sociāldemokrātu savienība – SDS, partija “Latgales gaisma”, Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, partija “Jaunais laiks”, savienība “Latvijas ceļš”, Tautas partija, Konservatīvā partija, Latvijas Sociālistiskā partija, Kristīgi demokrātiskā savienība (KDS), partija “Eiroskeptiķi”, Apvienotā sociāldemokrātiskā labklājības partija un Latvijas Pirmā partija.
CVK vakar nolēma reģistrēto deputātu kandidātu sarakstu numuru izlozi rīkot otrdien, 20.aprīlī, pulksten 12. Deputātu kandidātu sarakstu numuru izloze notiks sarakstu reģistrēšanas kārtībā.
Ar 15 reģistrētajiem deputātu kandidātu sarakstiem, priekšvēlēšanu programmām un ziņām par kandidātiem jau iespējams iepazīties CVK mājaslapā. Turpat pieejama arī statistika par iesniegtajiem kandidātu sarakstiem. Mājaslapā vēl nav pieejams partijas “Eiroskeptiķi” deputātu kandidātu saraksts, kura iesniedzēji nebija izmantojuši iespēju sarakstu sagatavot elektroniski.
Visus reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus CVK nosūtīs pārbaudēm Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei un Iekšlietu ministrijas Informācijas centram, kas pārbaudīs pieteikto deputātu kandidātu atbilstību EP vēlēšanu likuma prasībām. Ja šīs institūcijas apliecinās, ka kāds no deputātu kandidātiem neatbilst likuma prasībām, CVK lems par attiecīgo kandidātu svītrošanu no saraksta.
Pēc sarakstu pārbaudes visi deputātu kandidātu saraksti, priekšvēlēšanu programmas un ziņas par kandidātiem tiks publicētas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, kā arī desmit dienas pirms vēlēšanām būs pieejami vēlēšanu iecirkņos.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!