• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2004., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87011

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

15.04.2004., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Zvārdes pagasta teritorijas attīstības plāna grozījumu
sabiedrisko apspriešanu

Zvārdes pagasta padome paziņo, ka no 05.04.2004. līdz 31.05.2004. notiks Zvārdes pagasta teritorijas attīstības plāna grozījumu sabiedriskā apspriešana.
Ar dokumentāciju un ierosinājumu iesniegšanas kārtību var iepazīties Zvārdes pagasta Striķu bibliotēkā darba dienās no pulksten 9 līdz 15.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Ķemeru ielā 76/84

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 13.decembra “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” (nr.34) 27.un 30.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2004.gada 17.martā ir pieņēmusi domes lēmumu nr.156 “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Ķemeru ielā 76/84”.
Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas attīstības plānu atrodas “Sabiedrisko iestāžu teritorijā” (S), zemesgabala daļa atrodas “Dabas pamatnes” teritorijā.
Projekta mērķis ir izstrādāt detālplānojumu kā Jūrmalas pilsētas Attīstības plāna (ģenerālplāna) grozījumus, paredzot teritorijas zonējuma maiņu no “Sabiedrisko iestāžu teritorijas” uz “Jauktu darījumu, atpūtas un dzīvojamo teritoriju”. Detālplānojumā jānosaka proporcionālu sadalījumu starp darījumu, atpūtas un dzīvojamām teritorijām, nodrošinot publisku pieeju Lielupes palieņu pļavu teritorijai un sabiedrībai brīvi pieejamas labiekārtotas un apzaļumotas teritorijas. Detālplānojuma jāizstrādā kopējā apbūves kompozīcija, to iekļaujot Lielupes krasta ainavā, kā arī detalizēti jāizstrādā apbūves izvietojuma priekšlikumus un apbūves rādītājus - apbūves blīvumu, intensitāti un augstumu, vadoties no Jūrmalas pilsētas apbūves noteikumiem un Latvijas Republikas būvnormatīviem.
Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvald , Edinburgas prospektā 75, katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 17, četru nedēlu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.
Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, 31.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas M.Kalvānes.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!