• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 5. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2004., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2004. gada 7. aprīlī

Vēl šajā numurā

15.04.2004., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 5. aprīļa sēdē

1. Sēdē izskatīja 12 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē. Ņemot vērā to, ka Ministru kabineta iesniegto likumprojektu “Grozījumi Saeimas kārtības rullī” Saeimas Kanceleja saņēma tikai šā gada 1.aprīlī un deputātiem saskaņā ar Kārtības ruļļa 82.panta 4.punktu nav bijusi iespēja ar šiem grozījumiem iepazīties vismaz septiņas dienas pirms Prezidija ziņojuma, kā arī to, ka Prezidijs nolēma nesaīsināt šo termiņu, minētais likumprojekts netiks ieļauts Saeimas 2004.gada 7.aprīļa sēdes darba kārtībā.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 7.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 7.aprīlī plkst. 17.00.
4. Pieņēma zināšanai Saeimas Kancelejas Protokola nodaļas sagatavoto informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 5.aprīļa līdz 11.aprīlim.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Pētersons iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvā.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Pētersons iekļauts Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupā.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ē.Zommere iekļauta Latvijas un Čehijas parlamentu sadarbības grupā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts N.Kabanovs iekļauts Latvijas un Čehijas parlamentu sadarbības grupā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Stepaņenko iekļauts Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupā.
10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte A.Rugāte iekļauta Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupā.
11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Ķikuste iekļauta Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupā.
12. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas biedru ievēlēts deputāts V.Ģīlis.
13. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Šmits iekļauts Mandātu un iesniegumu komisijas Deputātu ētikas kodeksa projekta izstrādes apakškomisijā.
14. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kampars iekļauts Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sastāvā.
15. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte E.Šņepste, par Latvijas un Čehijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts A.Pētersons, par Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte I.Ostrovska, bet par priekšsēdētājas vietnieci – deputāte I.Circene.
16. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām un komisijām Ministru prezidenta I.Emša iesniegto informāciju par Ministru kabineta konceptuāli atbalstītajiem priekšlikumiem Ministru kabineta noteikumu projektiem.
17. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: I.Druvietei (Saeimas 31.marta – 1.aprīļa ārkārtas sēdē); J.Sokolovskim (Saeimas 24.marta ārkārtas sēdē).
18. Apstiprināja komandējumus:
1) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam A.Pabrikam, komisijas konsultantam A.Jefimovam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Stepanovam uz Tallinu (Igaunija) 2004.gada 15. un 16.aprīlī;
2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Reiram uz Oslo (Norvēģija) 2004.gada 25. un 26.aprīlī;
3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam, komisijas loceklim O.Kastēnam un komisijas konsultantam I.Solimam uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 12.aprīļa līdz 14.aprīlim;
4) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim D.Turlajam uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 6.aprīļa līdz 8.aprīlim;
5) Eiropas lietu komisijas konsultantei L.Kaksei uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 27.aprīļa līdz 29.aprīlim;
6) Eiropas Savienības informācijas centra konsultantam A.Grečihinam uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 12.aprīļa līdz 16.aprīlim.
19. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu O.Deņisova, A.Kalvīša, A.Klementjeva, S.Ķikustes, L.Ozoliņa, A.Pētersona, M.Segliņa, V.Stepaņenko, A.Tolmačova, S.Fjodorova un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes E.Kacinas komandējumu uz Pekinu (Ķīnas Tautas Republika) no 2004.gada 3.aprīļa līdz 10.aprīlim.
20. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Saeimas priekšsēdētājas I.Ūdres pārskatu par komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2004.gada 11. un 12.martā;
2) Tehnikas nodaļas vadītāja G.Grigora, vecākā speciālista O.Avotiņa, Dokumentu kopēšanas biroja vadītāja T.Gailīša, Informācijas nodaļas vecākā konsultanta K.Groskaufmaņa, vecākā speciālista J.Gardas un tehnikas speciālista U.Eglīša pārskatu par komandējumu uz Hannoveri no 2004.gada 17.marta līdz 21.martam;
3) Saeimas Kancelejas Protokola nodaļas vadītājas I.Pētersones pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 21.marta līdz 28.martam;
4) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa A.Kiršteina un delegācijas sekretāres S.Pauras pārskatu par komandējumu uz Oslo (Norvēģija) 2004.gada 27.martā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!