• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2004., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86944

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

14.04.2004., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Par satiksmes ierobežošanu Smiltenes ielas posmā

Jūrmalas pilsētas dome ir izskatījusi i/u “Arhitekta Modra Ģelža birojs” izstrādāto Dzintaru koncertzāles kases ēkas un žoga būvniecības ieceri.
Projekta priekšlikums paredz satiksmes ierobežojumus Smiltenes ielas posmā no zemesgabala Turaidas ielā 1 robežas līdz Smiltenes ielas norobežojošai sarkanajai līnijai. Posma garums ir 40 m.
Pamatojoties uz Latvijas Republikas Būvniecības likuma 12.pantu, izstrādātajai iecerei notika publiskā apspriešana laikā no 2004.gada 10.februāra līdz 9.martam. Apspriedē izteiktie ierosinājumi ir ņemti vērā projekta izstrādāšanā.
Priekšlikums tika izskatīts Jūrmalas pilsētas domes attīstības jautājumu komitejas sēdē 2004.gada 9.martā. Balsošanas rezultātā lēmums par satiksmes ierobežošanu Smiltenes ielas posmā netika pieņemts (protokols nr.1.1.-57/3).
Priekšlikums tika izskatīts Jūrmalas pilsētas domes vides aizsardzības komitejas 2004.gada 9.marta sēdē un komiteja atbalstīja satiksmes ierobežošanu Smiltenes ielas posmā (protokols nr.1.1.-63/3).
Ņemot vērā iepriekš minēto un pamatojoties uz Jūrmalas pilsētas domes attīstības jautājumu komitejas un vides aizsardzības komi

tejas lēmumiem, Jūrmalas pilsētas dome nolemj:
Ierobežot satiksmi Smiltenes ielas posmā (40 m), sākot no zemesgabala Turaidas ielā 1 robežas līdz Smiltenes ielas norobežojošai sarkanajai līnijai, ierīkojot vārtus pievienotajā skicē norādītajā vietā un nodrošinot publisko pieejamību.

Priekšsēdētājs J.Hlevickis

Apstiprināta ar Jūrmalas dome 2004. gada 17. marta lēmumu Nr.146

JURMALA.PNG (46610 bytes)

Paziņojums

Sākot no 07.04.2004. par aviokompānijas AEROFLOT - RUSSIAN AIRLINES pārstāvi Latvijā iecelts ALEKSANDRS DINULS.

Paziņojums par projekta sabiedrisko apspriešanu

Sakarā ar to, ka a/s “Rīgas piena kombināts” saskaņā ar LR likuma “Par piesārņojumu” pielikuma 6.4.c punktu ir piena ražotne, kurā pieņem vairāk nekā 200 t piena dienā (gada vidējais rādītājs), uzņēmums ir iesniedzis pieteikumu atļaujas saņemšanai esošai A kategorijas piesārņojošai darbībai Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē. Uzņēmuma adrese: Bauskas iela 180, Rīga, LV-1004; tālr.7066888. Uzņēmums izsludina projekta sabiedrisko apspriešanu no 20.04.2004. Ar projekta kopsavilkumu var iepazīties un rakstiski iesniegt viedokli Zemgales priekšpilsētas pašvaldības 1.stāva vestibilā izvietotajā vēstuļu kastē (E.Smiļģa iela 46, Rīga) līdz 19.05.2004. vai Lielrīgas RVP līdz 28.05.2004. Par atļaujas izsniegšanu piesārņojošai darbībai atbildīga Lielrīgas RVP (Rūpniecības iela 23, Rīga, LV-1045).

Paziņojums par prakses vietas maiņu

Sertificēts maksātnespējas procesu administrators DZINTARS RISTERS, sertifikāts nr.00189, paziņo, ka ir mainīta viņa prakses vieta no Baltās ielas 3/9 Rīgā uz Aldaru ielu 7 Rīgā, LV-1050.

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 2004.gada 13.aprīļa 57.laidiena A daļas 32.lappuses pirmajā sludinājumā par Latvijas Republikas Saeimas mantas atsavināšanu priekšpēdējais teikums pareizi lasāms -
Ja uz vienu un to pašu mantu vienlaikus (vienā dienā) pieteiksies vairākas iestādes, šīs mantas ieguvēju noteiks izlozējot.
Atvainojamies visām ieinteresētajām personām par pieļauto neprecizitāti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!