• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atrasto kļūdu neslēpsim pūra lādē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.04.2004., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86650

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Čella dižmeistars viesojas Latvijā

Vēl šajā numurā

06.04.2004., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atrasto kļūdu neslēpsim pūra lādē

Paziņojumi balss tiesīgajiem iedzīvotājiem par viņu reģistrāciju Eiropas Parlamenta vēlēšanām ir izsūtīti, un līdz 10.aprīlim tos visiem vajadzētu saņemt.
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) aicina iedzīvotājus, saņemot paziņojumu, izvērtēt informācijas precizitāti un, atklājot kādas neprecizitātes, ziņot par tām PMLP Iedzīvotāju reģistra departamentam vai teritoriālajām nodaļām. Bezmaksas informatīvais tālrunis – 800 7657. Speciālisti nekavējoties veiks ziņu pārbaudi un korekciju.
Pirmo reizi 1,4 miljoniem Latvijas iedzīvotāju ir iespēja uzzināt, kādas ziņas par tiem iekļautas Iedzīvotāju un Vēlētāju reģistros, un iedzīvotāju aktivitāte, atklājot iespējamās neprecizitātes, palīdzēs uzlabot datu kvalitāti reģistros, uzsver PMLP preses sekretāre Inga Saleniece. Turklāt Vēlētāju reģistrs nule izveidots, pamatdatus ņemot no Iedzīvotāju reģistra, un PMLP aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret šāda apjoma darbu, kas paveikts ļoti īsā laikā.
Vakar uz Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācijas tālruni jau zvanījuši satraukti vēlētāji, kuri informējuši par kļūdaini norādītām adresēm izsūtītajos paziņojumos. Apkopojot no vēlētājiem saņemto informāciju, CVK secinājusi, ka paziņojumos vēlētājiem kļūdaini norādītas 10., 480. un 868. vēlēšanu iecirkņu adreses. CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars lūgs, lai PMLP vēlētājiem, kuri reģistrēti šajos iecirkņos, nosūta atkārtotus paziņojumus. Arī CVK priekšsēdētājs aicina vēlētājus ar izpratni izturēties pret atsevišķām problēmām, kas neizbēgami rodas, pirmo reizi organizējot tāda mēroga pasākumu, turklāt tik īsā laikā.

Ilze Apine “LV”

ilze.apine@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!