• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstniecības Krievijā rīkoto pieņemšanu NATO paplašināšanās reizē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2004., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86530

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar reģionālo laikrakstu pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

05.04.2004., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstniecības Krievijā rīkoto pieņemšanu NATO paplašināšanās reizē

2.aprīļa vakarā Latvijas vēstniecība Krievijā, atzīmējot Bulgārijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Rumānijas, Slovākijas un Slovēnijas uzņemšanu NATO, sadarbībā ar minēto valstu vēstniecībām Bulgārijas vēstniecības Maskavā telpās rīkoja preses konferenci, svētku koncertu un pieņemšanu.
Uz preses konferenci, kurā piedalījās jaunuzņemto valstu vēstnieki, kā arī ASV un Beļģijas diplomātisko misiju vadītāji, bija uzaicināti Krievijas, citu ārvalstu un Maskavā akreditēto Latvijas plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Pēc preses konferences koncertēja kamerorķestris “Kremlin”. Citu jauno dalībvalstu skaņdarbu vidū tika izpildīta arī Jāņa Mediņa “Leģenda”. Svinīgo pasākumu noslēdza pieņemšana ārvalstu diplomātiskā korpusa un masu mediju pārstāvjiem.
“Šis moments ir vēsturisks gan jaunajām dalībvalstīm, gan Ziemeļatlantijas aliansei, gan arī Eiropai kopumā. Tikko veiksmīgi beidzies kārtējais paplašināšanās vilnis, kura ietvaros NATO pievienojās valstis no Baltijas līdz pat Adrijas un Melnās jūras, kalpos ilgtermiņa mērķa sasniegšanai – tiks nostiprināta kontinenta stabilitāte un drošība, tādējādi veicinot vienotas, demokrātiskas un drošas Eiropas izveidi,” teikts septiņu jauno NATO dalībvalstu sagatavotajā paziņojumā presei.

Ārlietu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!