• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 25. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2004., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86373

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 29. marta sēdē

Vēl šajā numurā

01.04.2004., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 25. marta sēdē
 

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene vēlas darboties Latvijas un Šveices, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Grieķijas, Latvijas un Šrilankas, Latvijas un Itālijas, Latvijas un Austrijas, Latvijas un Francijas, Latvijas un Portugāles, Latvijas un ASV, Latvijas un Taivānas, Latvijas un Tibetas, kā arī Latvijas un Kuveitas parlamentu sadarbības grupās.

2. Pieņēma zināšanai deputātes S.Goldes iesniegumu, ka viņa vairs nevēlas darboties Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupā, kā arī Latvijas parlamentāriešu atbalsta grupā Tibetai.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Dalbiņš, bet par komisijas sekretāru – deputāts D.Turlais.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts deputāts M.Segliņš, bet par komisijas sekretāru – deputāts A.Klementjevs.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Rībena vēlas darboties Parlamentārās sadarbības grupā sadarbībai ar tautiešiem ārzemēs.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saimnieciskās komisijas sekretāri ievēlēta deputāte S.Golde.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Šmits vēlas darboties Latvijas un ASV, Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes, Latvijas un Dānijas, Latvijas un Izraēlas, Latvijas un Īrijas, Latvijas un Japānas, Latvijas un Kanādas, Latvijas un Krievijas, Latvijas un Ķīnas, Latvijas un Norvēģijas, Latvijas un Somijas, Latvijas un Šveices, Latvijas un Taivānas, Latvijas un Vācijas, Latvijas un Zviedrijas parlamentu sadarbības grupās, kā arī Parlamentārās sadarbības grupā sadarbībai ar tautiešiem ārzemēs.
8. Prezidijs nolēma atbalstīt Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa iesniegumu par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komitejas locekļu vizīti Latvijā šā gada 29. un 30.martā.
9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas priekšsēdētājas I.Ūdres iesniegumu par šīs apakškomisijas tikšanos ar Somijas parlamenta Nākotnes komisiju.
10. Apstiprināja komandējumus:
1) Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētājam A.Pētersonam, komisijas locekļiem A.Bērziņam, V.Skujiņam, A.Aleksejevam, E.Šņepstei, komisijas konsultantei I.Džonsonei un Stenogrammu nodaļas tulkam I.Visockai uz Londonu (Lielbritānija) no 2004.gada 27.marta līdz 30.martam;
2) Saeimas specializētajiem atašejiem Eiropas Savienībā I.Kriškānei un G.Ostrovskim uz Strasbūru (Francija) no 2004.gada 29.marta līdz 31.martam.
11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra J.Reira un Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomnieces L.Bergmanes komandējumu uz Atēnām (Grieķija) no 2004.gada 21.marta līdz 24.martam.
12. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu O.Deņisova, A.Kalvīša, A.Klementjeva, G.Krasta, S.Ķikustes, L.Ozoliņa, A.Pētersona, M.Segliņa, V.Stepaņenko, A.Tolmačova un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes E.Kacinas komandējumu uz Pekinu (Ķīnas Tautas Republika) no 2004.gada 3.aprīļa līdz 10.aprīlim.
13. Prezidijs nolēma atlikt jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Juridiskās komisijas loceklei I.Šleserei uz Mehiko (Meksika) no 2004.gada 27.marta līdz 1.aprīlim.
14. Pieņēma zināšanai deputāta B.Cileviča pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) 2004.gada 15. un 16.martā.
Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!