• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 31. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2004., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86306

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 30. martā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

31.03.2004., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 31. martā

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris, turpinot vizīti Amerikas Savienotajās Valstīs, apmeklē Pentagonu, kur tiekas ar ASV Apvienotā štāba Eiropas politiski militāro lietu departamenta direktora vietnieku kontradmirāli Donaldu Lorenu (Donald P.Loren).

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Eiropas Savienības (ES) budžeta komisāri Mišelu Šreijeri (Michaele Schreyer). Tikšanās laikā paredzēts pārrunāt jautājumus par ES jauno finanšu perspektīvu, Latvijas attīstību un finanšu sistēmu.

Kultūras ministre Helēna Demakova tiekas ar “Oracle Corporation” vecāko viceprezidentu Alfonso di Ianni, lai runātu par sadarbību un atbalstu jaunās Latvijas Nacionālās bibliotēkas projektam informācijas tehnoloģiju jomā.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Mazākumtautību informācijas un kultūras nodaļā notiek čigānu (romu) sabiedrisko organizāciju seminārs “Romu kultūra Latvijā”. Semināru atklāj īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks.

Rīgā notiek Viduseiropas un Austrumeiropas, Kipras, Maltas un Turcijas valsts augstāko finanšu kontroles (audita) institūciju un Eiropas Revidentu tiesas pārstāvju sanāksme, kuru organizē Valsts kontrole sadarbībā ar Eiropas Revīzijas palātu.

Valsts kancelejas Sarkanajā zālē notiek konference “Atvērtā Eiropa – mīti un realitāte”, kuru rīko Iekšlietu ministrija sadarbībā ar Finanšu, Zemkopības un Ārlietu ministrijām.

SIA “Nordic Industrial Park” sadarbībā ar Latvijas Tehnoloģisko parku centru un biznesa inkubatoru asociāciju rīko diskusiju “Valsts, uzņēmēju un zinātnieku sadarbība nacionālās inovācijas programmas īstenošanā. Problēmas un risinājumi”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!