• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 30. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2004., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86259

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Trauksmes sirēnas. Problēmas un iespējas

Vēl šajā numurā

30.03.2004., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 30. martā

Paredzēta Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas tikšanās ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Pārraudzības komitejas ziņotājiem Ēriku Jurgensu un Kimo Sasī.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Ministru prezidents Indulis Emsis turpina darba vizīti Amerikas Savienotajās Valstīs.

Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tiekas ar Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Pārraudzības komitejas ziņotājiem Ēriku Jurgensu un Kimo Sasī.

Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Pārraudzības komitejas ziņotāji Ēriks Jurgenss un Kimo Sasī tiekas ar izglītības un zinātnes ministru Juri Radzeviču.

Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Pārraudzības komitejas ziņotāji Ēriks Jurgenss un Kimo Sasī tiekas ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Nilu Muižnieku.

Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Pārraudzības komitejas ziņotāji Ēriks Jurgenss un Kimo Sasī tiekas ar Naturalizācijas pārvaldes priekšnieci Eiženiju Aldermani.

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris, turpinot vizīti Amerikas Savienotajās Valstīs, tiekas ar Latvijas Republikas vēstnieku ASV Aivi Roni un Pasaules brīvo latviešu apvienības (PBLA) priekšsēdi Jāni Kukaini, Lietuvas aizsardzības ministru Linu Linkeviču un ASV aizsardzības sekretāra palīga vietnieku NATO un Eiropas lietās Aienu Bržezinski.

Rīgā norisinās policijas, robežsardzes un muitas priekšnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas un Krievijas ziemeļrietumu reģiona sanāksme, kuras laikā tiek pārrunāti starptautiskās sadarbības jautājumi, kas saistītas ar Eiropas Savienības paplašināšanos.

Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji dodas uz Irāku, lai iepazītos ar valsti un situāciju karavīru dislokācijas vietā, kā arī karavīru materiāltehnisko nodrošinājumu.

Sakarā ar iespējamo Nacionālo bruņoto spēku (NBS) artilērijas pulka izvietošanu Daugavpilī pilsētā viesojas NBS komandieris Gaidis Zeibots.

Vankūverā notiek Baltijas biznesa forums, kurā prezentē biznesa un investīciju iespējas Baltijas valstīs. Pasākumu organizē Latvijas vēstniecība Kanādā sadarbībā ar Kanādas Ārlietu ministriju, Lietuvas un Igaunijas vēstniecībām Otavā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!