• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2004., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86214

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

30.03.2004., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Liepas pagasta teritorijas plānojuma
un attīstības stratēģijas izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar Liepas pagasta padomes 19.02.2004. lēmumu (sēdes protokola izraksts nr.4., p.5. “Par teritoriālplānojuma uzsākšanu”) ir uzsākta Liepas pagasta teritorijas plānojuma un attīstības stratēģijas izstrāde. Par teritorijas plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona - Liepas pagasta padomes priekšsēdētājs Andris Rancāns. Teritorijas plānojuma izstrādi veic SIA “Reģionālie projekti”. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš no 05.04.2004. līdz 07.05.2004. Priekšlikumus teritorijas plānojuma izstrādei jāiesniedz rakstiskā veidā Liepas pagasta padomē (Rūpniecības ielā 18, Liepā, Cēsu rajonā, LV-4128) darbdienās no pulksten 9 līdz 17.

Paziņojums par Nīcgales pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Nīcgales pagasta padome 2004.gada 26.februāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Nīcgales pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo personu tiek nozīmēts Nīcgales pagasta padomes priekšsēdētājs Pēteris Stikāns.
Nīcgales pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgtspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Nīcgales pagasta padomē Skolas ielā 17, Nīcgalē, pa e-pastu npp@-apollo.lv vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5463) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Nīcgales pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana, sabiedriskā viedokļa uzklausīšana un informācijas sniegšana notiek Nīcgales pagasta padomē pirmdienās no pulksten 8.30 līdz 12. Tālr. 5494622, fakss 5494622.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!