• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2004., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85962

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

24.03.2004., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akcionāru pilnsapulci

Akciju sabiedrības “RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” (reģ.nr.000300076) kārtējā akcionāru pilnsapulce notiks 26.04.2004. pulksten 14 Rīgā, Tomsona ielā 37, 1.Medicīnas skolas telpās.
Akcionāru reģistrācija no pulksten 13.30 pilnsapulces dienā.
Darba kārtībā:
1. Padomes, valdes un zvērināta revidenta ziņojums par 2003.gada rezultātiem un 2003.gada pārskata apstiprināšana.
2. Valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par 2003.gada darbības rezultātiem.
3. 2003.gada peļņas sadale.
4. Par a/s “Rīgas farmaceitiskā fabrika” akciju iekļaušanu regulētajā tirgū.
5. Par sabiedrības ierakstīšanu Komercreģistrā, statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana.
6. Kārtējā gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.
7. Valdes sastāva vēlēšanas.
8. Padomes sastāva vēlēšanas.
9. Zvērināta revidenta vēlēšanas.
10. Citi jautājumi.
Sabiedrības akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu pilnsapulcei savam vērtspapīru konta turētājam līdz 2004.gada 16.aprīlim (līdz darba dienas beigām).
Ar lēmumu projektiem un citu informāciju par pilnsapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem var iepazīties no 2003.gada 19.aprīļa katru darba dienu no pulksten 9 līdz 12 pie a/s “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” sekretāres I.Spāriņas Rīgā, Duntes ielā 16/22.
Reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personas dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarotā persona, jāuzrāda notariāli apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru pilnsapulcē, kā arī pilnvarotās personas personu apliecinošs dokuments.

A/s “Rīgas farmaceitiskā fabrika” valde

Paziņojums par akcionāru pilnsapulci

Likvidējamā Liepājas speciālās ekonomiskās zonas akciju sabiedrības “LIEPĀJAS EĻĻAS EKSTRAKCIJAS RŪPNĪCA” akcionāru kārtējā pilnsapulce notiks 2004.gada 27. aprīlī pulksten 16 LLSEZ a/s “Liepājas eļļas ekstrakcijas rūpnīca” telpās Sliežu ielā 4, Liepājā. Akcionāru reģistrācija 27.04.2004. no pulksten 15 līdz 15.50.
Darba kārtībā:

1. Likvidācijas komisijas pārskats un ziņojums par LLSEZ a/s “Liepājas eļļas ekstrakcijas rūpnīca” darbību 2003.gadā.
2. 2003.gada finanšu rezultātu un gada pārskata apstiprināšana.
3. Valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par darbību 2003.gadā.
4. Citi jautājumi.
Pilnsapulcē akcionāri var piedalīties personīgi vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. LLSEZ a/s “Liepājas eļļas ekstrakcijas rūpnīca” akcionāriem, kuri vēlas piedalīties pilnsapulcē, jābloķē akcijas vērtspapīru kontos pēc stāvokļa uz 2004.gada 17.aprīli. Dereģistrēto akciju īpašniekiem vai to pārstāvjiem/pilnvarniekiem, kuri nevarēs uzrādīt vērtspapīru konta turētāja izdotu kvīti par akciju bloķēšanu uz pilnsapulci, nebūs balsstiesību pilnsapulcē.
Akcionāriem, kuri dereģistrējuši akcijas, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par vērtspapīru bloķēšanu uz pilnsapulci. Akcionāriem, kuri akcijas nav dereģistrējuši, jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments.
Akcionāra pārstāvim vai pilnvarniekam, reģistrējoties jāuzrāda notariāli apstiprināta rakstiska pilnvara, pārstāvja/pilnvarnieka pase vai personu apliecinošs dokuments un gadījumā, ja pārstāvamā akcionāra akcijas ir dereģistrētas - vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par vērtspapīru bloķēšanu pilnsapulcei.
Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri no 2004.gada 18.aprīļa līdz 2004.gada 26.aprīlim katru darba dienu no pulksten 9 līdz 13 varēs iepazīties LLSEZ a/s “Liepājas eļļas ekstrakcijas rūpnīca” telpās Sliežu ielā 4, Liepājā.

Paziņojums par akcionāru pilnsapulci

Akciju sabiedrības “KVADRA PAK” valde izsludina kārtējo akcionāru pilnsapulci, kas notiks 2004.gada 28.aprīlī plkst. 10 Rīgā, Vienības gatvē 11, a/s “Kvadra Pak” telpās.
Sapulces darba kārtībā:
1. Sabiedrības valdes ziņojums.
2. Padomes ziņojums.
3. Sabiedrības gada pārskata apstiprināšana.
4. 2003.gada peļņas izlietošana.
5. Padomes locekļu ievēlēšana.
6. Revidenta ievēlēšana.
7. Sabiedrības attīstības stratēģija un perspektīvas saistībā ar iestāšanos ES koncepcija.

8. Citi jautājumi.
Akcionāru reģistrācija notiks 2004.gada 28.aprīlī no plkst. 8.30 līdz 9.30 pilnsapulces norises vietā. Reģistrējoties jāuzrāda personu apstiprinošs dokuments, pilnvarotajiem pārstāvjiem arī atbilstoši noformēta pilnvara, publiskās emisijas akcionāriem arī vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par akciju bloķēšanu.
Akcionāriem jāpiesaka savu akciju bloķēšana savam vērtspapīru konta turētājam līdz 2004.gada 16.aprīlim (līdz darba dienas beigām).
Ar lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties Rīgā, Vienības gatvē 11, pie sabiedrības sekretāres no š.g. 26.marta līdz 28.aprīlim no plkst. 9 līdz 17, bet pilnsapulces dienā - a/s “Kvadra Pak” akcionāru reģistrācijas vietā.

A/s “Kvadra Pak” valde

Paziņojums par dalībnieku sapulci

Bezpeļņas organizācija sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LATVIJAS ZINĀTŅU AKADĒMIJAS EKONOMIKAS INSTITŪTS” paziņo, ka 2004.gada 19. aprīlī pulksten 15 Rīgā, Akadēmijas laukumā 1, 705.telpā, notiks dalībnieku sapulce.
Dienas kārtībā:
1. Izpildinstitūcijas ziņojums par institūta darbu un gada pārskatu par 2003.gadu.
2. Zvērinātā revidenta ziņojums.
3. Izpildinstitūcijas atbrīvošana no atbildības par 2003.gadu.
4. Institūta finanšu plāns 2004.gadam.
5. Dažādi.



 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!