• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19.martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85826

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 18. martā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19.martā

Ministru prezidents Indulis Emsis Bratislavā piedalās premjerministru konferencē “Pretī plašākai Eiropai: jaunā dienaskārtība”.

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris apmeklē Liepāju, lai iepazītos ar Jūras spēku kuģiem, mācību centru, kā arī Baltijas valstu ūdenslīdēju skolu un citām šajā garnizonā izvietotajām vienībām.

Liepājā Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrija plāno rīkot izglītojošu semināru par Eiropas Savienības pārrobežu sadarbības programmu “Interreg”.

Siguldā, viesnīcas “Sigulda” telpās, norisinās Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) un Zviedrijas arodbiedrību centru sadarbības projekta ietvaros rīkotais seminārs LBAS dalīborganizāciju – nozaru arodbiedrību – pārstāvjiem “Eiropas fondi un arodbiedrības”.

Jelgavā notiek seminārs par arodizglītības uzlabošanas iespējām Zemgalē. Seminārā piedalās un ar savu pieredzi iepazīstina eksperti no Somijas.

Varakļānu kultūras namā notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Viļānu pilsētas domē notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Latvijas Kara muzejā apskatāma speciālās izglītības mācību materiālu un tehnisko palīglīdzekļu izstāde “Bērnu vilciens 2004”, kuru organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Zviedrijas Palīglīdzekļu institūtu (“Hjälpmedelinstitutet”), atklāto sabiedrisko fondu “Velku fonds” un Zviedrijas Karalistes vēstniecību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!